Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dezvăluit pe cine pune antrenor la Viitorul, dacă el pleacă în străinătate: ”Şi-a demonstrat valoarea, a luat 3 trofee”

Gică Hagi a dezvăluit pe cine pune antrenor la Viitorul, dacă el pleacă în străinătate: ”Şi-a demonstrat valoarea, a luat 3 trofee”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că i-ar plăcea să-l aducă pe Costel Gâlcă la Viitorul, în cazul în care el va semna cu vreo echipă din străinătate. Patronul Viitorului susţine că FCSB a făcut o mare greşeală atunci când nu i-a prelungit contractul lui Gâlcă, deşi câştigase campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Gică Hagi a anunţat în mai multe rânduri că îşi doreşte să preia o echipă puternică din străinătate, care să-i dea şansa să facă performanţă în Europa. ”Regele” s-a gândit şi la un eventual înlocuitor pentru postul de antrenor. Hagi este de părere că Gâlcă s-ar potrivi cel mai bine pentru ceea ce înseamnă filosofia Viitorului.

”Dacă de mâine nu mai sunt aici, la Viitorul, mi-aş dori să-l aduc pe Gâlcă. Ar fi cea mai mare plăcere dacă ar vrea să vină. A demonstrat că are valoare, a luat 3 trofee. Cei de la FCSB l-au schimbat pe Gâlcă atunci când a luat trei trofee! Vă daţi seama ce greşeală au făcut? Cea mai mare greşeală a lor! Toţi caută greşelile pe la televizor, dar a fost una singură. Au schimbat antrenorul care a luat trei trofee”, a declarat Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 46 de ani, Costel Gâlcă este în prezent liber de contract. După ce a plecat de la FCSB, în 2015, a antrenat la Espanyol, Al Taawon şi Al-Feiha.

Afla mai multe despre: costel galcaviitorulliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare