Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a fost invitat special la aniversarea de 150 de ani a clubului Rangers! Fostul decar al României a păşit din nou în iarbă alături de Luis Figo şi Roberto Carlos

Gică Hagi a fost invitat special la aniversarea de 150 de ani a clubului Rangers! Fostul decar al României a păşit din nou în iarbă alături de Luis Figo şi Roberto Carlos
Comentarii

Rangers a aniversat 150 de ani de la înfiinţarea clubului, iar Gică Hagi a fost invitat de gală al scoţienilor.

Echipa lui Ianis Hagi a organizat un meci spectaculos între World Rangers şi Rangers Legends, iar Gică Hagi a făcut parte din echipa alcătuită din cele mai mari vedete din lumea fotbalului. Fostul decar al României a jucat lângă vedete precum Luis Figo, Roberto Carlos sau Robert Pires.

De asemenea, în echipa adversă au evoluat nume precum: Giovanni van Bronckhorst, Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols sau Sasa Papac. Evenimentul a fost urmărit de 40.000 de fani, iar echipa legendelor s-a impus în faţa lui Rangers cu scorul de 3-2. 

”Legenda din România a fost într-o formă decentă deşi a fost înlocuit după doar jumătate de oră. A încercat să atragă puţin atenţia asupra sa când a vrut să îl învingă pe Vignal cu un şut expediat din colţul careului puţin peste transversală. Hagi a avut parte de o reacţie magnifică din partea suporterilor de pe Ibrox atunci când a părăsit terenul”, au notat cei de la Rangers Review.

Ianis Hagi, dorit insistent în ciuda accidentării

În acest sezon, românul nu a mai prins la fel de multe minute ca înainte şi nici nu a mai produs aceleaşi statistici.

Venirea lui Giovanni van Bronckhorst pe bancă fusese de bun augur pentru român, dar acesta s-a accidentat la scurt timp după şi are să rateze restul sezonului.

Aşadar, Ianis a început să se gândească dacă a venit momentul să îşi încheie aventura din Scoţia şi este posibil să i se ivit şansa ideală.

Conform Aspor, având mare nevoie de o reconstrucţie, Galatasaray ar fi foarte interesată de serviciile fiului legendei sale.

Deşi s-au ”ars” cu ultimii doi români transferaţi, Moruţan şi Cicâldău, turcii tot ar fi dispuşi să se rişte cu Ianis Hagi, luând în considerare şi că este fiul ”Regelui”.

"Ianis Hagi, fiul legendei Galatasaray, Gheorghe Hagi, se află pe radarul echipei "galben-roşii".

Valoarea actuală de piaţă a talentului românesc de 23 de ani, născut la Istanbul, este de şapte milioane de euro", au scris jurnaliştii turci.

În trecut, Ianis Hagi a mai discutat despre posibilitaea de a evolua în tricoul Galatei şi a recunoscut că i-ar plăcea să joace pentru fosta echipă a tatălui său.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi-roberto carlos-rangers 

viewscnt
Articole similare