Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi a fost ofertat de clubul de tradiţie din Europa cu 31 de campionate câştigate! Mutarea uluitoare, anunţată. Decizia "Regelui"

Gică Hagi a fost ofertat de clubul de tradiţie din Europa cu 31 de campionate câştigate! Mutarea uluitoare, anunţată. Decizia "Regelui"

Fotbal intern

Comentarii

Patronul Viitorului, Gică Hagi, a renunţat la banca tehnică a echipei în urmă cu jumătate de an, dar e căutat, în continuare. Directorul General al fostei campioane a României, Cristian Bivolaru, a dezvăluit că "Steaua" Bulgariei, ŢSKA Sofia, l-a ofertat pe "Rege", iar acesta a avut şi alte variante.

Gică Hagi a făcut un pas în spate de la prima echipă a Viitorului şi le-a lăsat locul pe bancă lui Ruben Barrera şi Mircea Rednic. În această perioadă, "Regele" se ocupă de academie, e relaxat şi l-a lăsat pe preşedintele Gică Popescu să aibă ultimul cuvânt în privinţa deciziilor din clubul de la malul mării. În tot acest timp, fostul decar al naţionalei caută următoarea echipă pe care să o antreneze. 

Gică Hagi, ofertat de "Steaua" Bulgariei! ŢSKA Sofia a fost refuzată de "Rege": "Evită să preia o echipă în plin campionat"

Clubul de tradiţie al Bulgariei, ŢSKA Sofia, a încercat să dea lovitura cu Gică Hagi, pe finalul anului trecut. Imediat după ce CFR Cluj a învins-o în deplasare pe ŢSKA Sofia, în grupele Europa League, conducerea clubului bulgar şi-a demis antrenorul. 

Iar Gică Hagi a fost printre primii pe lista posibililor înlocuitori. De altfel, ŢSKA Sofia i-a făcut o ofertă, iar fostul internaţional român a mai primit propuneri din Rusia şi Turcia: "Au fost discuţii în vara trecută, pe urmă au mai apărut variante şi după începerea sezonului 2020-2021. Deşi unele dintre ele erau interesante, le-a refuzat. Era vorba despre ŢSKA Sofia, care şi-a înlocuit antrenorul după primul meci cu CFR Cluj din Europa League. I-au făcut o ofertă lui Gică. Au mai fost oferte din Rusia, din Turcia", a declarat Cristian Bivolaru. 

În ce condiţii revine Gică Hagi ca antrenor

După ce a performat ca jucător şi antrenor, Gică Hagi a anunţat în ce condiţii va pelua noua echipă din carieră. "Regele" îi doreşte un proiect solid şi să fie instalat la începutul sezonului: "Gică evită să preia o echipă în plin campionat. Doreşte un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, doreşte un club care să aibă posibilităţile materiale şi sportive, care să fie competitiv. A stat pe loc, nu a acceptat. Oricare ar fi fost echipa din Turcia, nu i-ar fi dat curs, în condiţiile pe care le-am spus. Nu vrea să mai repete greşelile din trecut, vrea să răspundă pentru jucătorii pe care îi alege", a mai spus oficialul Viitorului despre Gică Hagi 

ŢSKA Sofia riscă să dispară

Grisha Ganchev, patronul lui ŢSKA Sofia, dar şi partenerul său, Julian Indjov, şi-ar dori să părăsească echipa, din cauza unui conflict cu fanii. Aceştia i-au condamnat că l-au vândut pe o sumă mică pe Ali Sowe, cedat la Rostov pentru suma de 4 milioane de euro. Reacţia dură a suporterilor i-a determinat pe cei doi investitori să se retragă. 

  • 31 de titluri de campioană a Bulgariei a cucerit ŢSKA Sofia, clubul care l-a ofertat pe Gică Hagi pentru a deveni antrenor. 

 

 

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...