Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a găsit noile "perle" de la Viitorul care îi vor aduce milioane de euro: "Pe lângă Louis Munteanu şi Pitu, mai am şi alte nume pregătite, nişte surprize"

Gică Hagi a găsit noile "perle" de la Viitorul care îi vor aduce milioane de euro: "Pe lângă Louis Munteanu şi Pitu, mai am şi alte nume pregătite, nişte surprize"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi are planuri mari. "Regele" susţine că are şi alţi jucători în academie şi la Viitorul care vor deveni mari şi, de asemenea, a vorbit despre ultima lovitură financiară pe care a reuşit-o.

Gică Hagi: "Pe lângă Louis Munteanu şi Pitu, mai am şi alte nume pregătite, nişte surprize"

"Bine că am câştigat. Mă aşteptam să fie greu, nu am mai jucat de trei luni şi îmi era puţin teamă. Ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Băieţii s-au comportat exemplar. Până pe 15 iulie ne concentrăm doar pe campionat şi apoi putem vorbi de transferuri. Avem juniori foarte buni, sunt pregătiţi să evolueze la prima echipă şi fiecare va primi o şansă. Pe lângă Louis Munteanu şi Pitu, mai am şi alte nume pregătite, nişte surprize, pe care nu le zic acum. O să le vedeţi", a declarat Hagi pentru Ziare.com.

Recent, Gică Hagi a reuşit încă un parteneriat de cinci stele. OMV Petrom, o companie cu cifra de afaceri de 5 miliarde de euro şi un profit de peste 750 de milioane de euro, va investi bani în Viitorul. Compania va deveni sponsor principal şi numele va apărea pe pieptul tricourilor.

"E normal să vină sponsori mari lângă noi, avem cea mai bună academie din ţară, avem cei mai buni juniori, an de an câştigăm campionate. E normal să atragem companiile mari! La FC Viitorul facem totul cu cap, este un proiect de succes. Investim în copii", a mai spus "Regele".

Chindia - Viitorul, LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, ora 20:00

Chindia Târgovişte şi Viitorul Constanţa sunt adversare în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, miercuri, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare