Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a intervenit după ce agentul i-a adus lui Ianis Hagi oferta din Spania: "Nu sta pe gânduri". Momentul crucial al transferului jucătorului lui Rangers

Gică Hagi a intervenit după ce agentul i-a adus lui Ianis Hagi oferta din Spania: "Nu sta pe gânduri". Momentul crucial al transferului jucătorului lui Rangers
Comentarii

Ianis Hagi şi tatăl său, Gică Hagi, au o relaţie specială, iar fostul decar al naţionalei României i-a dat un sfat important atunci când actualul jucător al lui Rangers a fost pus să aleagă între două oferte tentante.

Ianis Hagi a avut de ales dintre o echipă din Spania şi Rangers

În vara anului 2020, Ianis Hagi a primit şansa unei noi experienţe în străinătate. La Genk, fotbalistul nu a avut cea mai bună perioadă a carierei, dar momentele sale de sclipire au fost remarcate de scouterii unor alte echipe importante din vestul Europei. 

Înainte de a pleca din Belgia, fotbalistul naţionalei României a primit mai multe oferte. Agentul i-a prezentat o propunere din Spania şi din Scoţia, de la Rangers. 

Ianis Hagi a înclinat spre a pleca în La Liga, fiind visul său din copilărie să joace în campionatul în care au scris istorie Cristiano Ronaldo sau Leo Messi, printre alţii. Totuşi, Steven Gerrard a echilibrat balanţa, întrucât fostul mare internaţional englez urma să-l antreneze la Rangers. 

A fost momentul în care Gică Hagi a intervenit, iar părerea sa a cântărit greu.

"Sunt multe locuri în fotbal şi nu sunt. Fiecare jucător trebuie să-şi găsească echipa potrivită, antrenorul potrivit, mediul potrivit pentru a avea succes. Am simţit aceste lucruri în carieră. Când am ajuns aici (n.r. - la Rangers), am zis <<E uimitor>>. Eram în Belgia cu familia mea şi agentul mi-a spus că un club din Spania mă vrea neapărat pe mine. Şi Rangers. 

Visul meu de când era copil a fost de a juca în Spania şi am fost atras mai mult de propunerea de acolo. Dar, în aceeaşi măsură, ştiam că antrenor la Rangers e Steven Gerrard şi a fost foarte atractiv, pentru că urma să fiu antrenat de unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istorie. 

Am vorbit cu tatăl meu (n.r. -  Gică Hagi), pentru că nu ştiam multe despre Rangers şi mi-a spus <<Nu sta pe gânduri. Am fost acolo şi e un club uriaş, e potrivit mentalităţii tale>>", a declarat Ianis Hagi pentru Theathletic.com.

De-a lungul ultimului an, au apărut informaţii despre interesul clubului Sevilla de a-l aduce pe Ianis Hagi, de la Rangers, fiind unul dintre ”marile obiective ale lui Monchi”.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi spaniaianis hagi rangerstransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare