Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a întocmit lista neagră! 8 jucători, OUT definitiv de la Farul

Gică Hagi a întocmit lista neagră! 8 jucători, OUT definitiv de la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League, după victoria, scor 3-2, cu Urartu.

Gică Hagi a întocmit lista neagră! 8 jucători, OUT definitiv de la Farul

Deşi a reuşit să se califice, Gică Hagi este în continuare hotărât să facă curăţenie la campioana României, motiv pentru care nu mai puţin de 8 jucători sunt pe picior de plecare, majoritatea fiind fotbalişti transferaţi în această vară.

Concret, cei 8 jucători de pe lista neagră sunt Mateus, Doukoure, Queiros, Borgnino, Vianna, Bassong, Benchaib şi Nicolae Carnat, potrivit Playsport.

Doar Rivaldinho şi Dussaut vor rămâne la Farul dintre jucătorii aduşi în această vară, în timp ce Mateus şi Doukoure sunt singurii care au făcut parte din lotul care a câştigat titlul în sezonul precedent.

„Gică Hagi mereu l-a vrut pe Budescu!” Detalii despre transferul-bombă pregătit de Farul | EXCLUSIV

Constantin Budescu (34 de ani) este liber de contract, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti.

Astfel, Farul a intrat pe fir şi vrea să-l aducă la Ovidiu pe mijlocaş, mai ales că Gică Hagi întotdeauna l-a simpatizat pe fostul jucător de naţională. În direct la Orange Sport, MM Stoica a analizat această posibilă mutare şi consideră că atât Hagi, cât şi Budescu, şi-ar dori să colaboreze la campioana României.

„Gică Hagi mereu l-a dorit pe Constantin Budescu, însă niciodată nu s-au aliniat astrele pentru a se realiza transferul. Ce jucător de talent din România nu şi-ar dori să lucreze cu Hagi, care a fost cel mai mare fotbalist român din toate timpurile? Toată lumea îşi doreşte. E interesant. Eu îl ştiu pe Budescu, el şi angajaţilor le dădea bani din salariu, e altceva”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare