Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a izbucnit după tensiunile din jurul naţionalei: ”Sunt interese despre care am mai vorbit. Inclusiv colegi de-ai mei s-au lăsat duşi în jocul ăsta”

Gică Hagi a izbucnit după tensiunile din jurul naţionalei: ”Sunt interese despre care am mai vorbit. Inclusiv colegi de-ai mei s-au lăsat duşi în jocul ăsta”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi acuză interese obscure în jurul echipei naţionale, despre care spune că au ieşit la suprafaţa în ultimele două săptămâni, când România a jucat cu Insulele Feroe şi cu Norvegia.

România a învins-o cu 3-0 pe Insulele Feroe, însă a făcut doar 1-1 cu Norvegia şi şansele de calificare la EURO 2020 au scăzut destul de mult. A fost momentul în care Cosmin Contra a fost aspru criticat atât pentru selecţie, cât şi pentru tactică sau pentru atitudinea echipei.

Gică Hagi spune însă că există interese lipsite de fair-play în jurul echipei naţionalei şi acuză că inclusiv colegi de-ai săi s-au lăsat angrenaţi în aceste lupte:

”Când nu se îndeplineşte un obiectiv se pornesc, atunci începem dezbateri despre a pleca sau a rămâne, cine vine pleacă, cine pleacă. Eu ce am văzut în aceste două săptămâni, se încearcă să se manipuleze şi să se împingă în anumite direcţii, nu e fair, nu e corect, nu e normal şi, probabil, că e de-al nostru, din România, în momentele grele să începem să vorbim foarte mult şi să împingem în direcţia care ne convine unuia sau  altuia.

Sunt acele interese despre care am vorbit la un moment dat, care există şi în aceste două săptămâni, am văzut foarte multe interese. Adică ”promoţionat” jucători, lucruri, atacat antrenori, jucătorii, totdeauna făcute toate conştient de majoritatea, inclusiv de colegi de-ai mei, care s-au lăsat duşi cu jocul asta. Mai sunt două meciuri importante, victoria putea să fie, era atât de puţin să câştigăm acest meci acasă şi cu toţii ne dorim calificarea. Când eşti în faţa unei calificări, cât ai critica şi ai analiza şi cât ai vorbi, trebuie să fii pozitiv, să aştepti, să emani un spirit de unitate în momentele acestea”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare