Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a lansat cartea ”Campionii creează Campioni!” Detalii neştiute despre proiectul Viitorul Constanţa

Gică Hagi a lansat cartea ”Campionii creează Campioni!” Detalii neştiute despre proiectul Viitorul Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit detalii neştiute despre cum a ajuns să creeze proiectul Viitorul Constanţa.

Hagi a lansat sâmbătă cartea ”Campionii crează Campioni” în care se regăsesc capitole importante din cariera sa, inclusiv experienţele FC Barcelona şi Real Madrid.

La evenimentul care are loc la hotelul pe care Gică Hagi îl deţine în staţiunea Mamaia, proprietarul şi antrenorul Viitorului Constanţa a explicat printre altele:

”Am jucat la U19 când avem 14 ani şi acum văd că se zice că nu poţi să joci. După o lună mi-a venit suspendarea de la Luceafărul, că nu m-a lăsat tata să joc, şi am primit un an suspendare şi nu am jucat. La 17 ani, mentorul, l-aş pune pe Mircea Lucescu pe primul plan. La 17 ani, de la Luceafărul, unde eram junior, nu jucasem niciun minut la U21, m-a luat şi m-a băgat direct la echipa mare. M-a luat cu el în cantonament iarna, am cărat mingi, prima oară am fost magazioner, după aia am fost ceva mai sus, doctor, după aia m-a băgat pe teren. Deci am făcut de toate, până m-am acomodat şi mi-a dat drumul când a simţit el că sunt bun. Când spui concept tehnic, e modul în care trebuie să construieşti, să formezi şi să dezvolţi un jucător de fotbal, ca să ajungă să îşi atingă visele care le are el. Conceptul tehnic are cinci piloni. Primul care e fundamental e strategia, să te întrebi unde vrei să ajungi. Strategia e obiectivul cel mare care îl ai. Şi cum mie îmi place să cred că poţi să devii cel mai bun şi că nimic nu e imposibil, singura noastră strategie din prima zi a fost aceea de .... am pus titlul, încerc să devin cel mai bun” 

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare