Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a luat foc, după anunţul că Ianis este OUT de la Genk. Ce se întâmplă, de fapt, cu decarul echipei naţionale

Gică Hagi a luat foc, după anunţul că Ianis este OUT de la Genk. Ce se întâmplă, de fapt, cu decarul echipei naţionale

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi, managerul tehnic al Viitorului, a anunţat că în acest moment nu se pune problema plecării lui Ianis de la Genk, aşa cum anunţase presa belgiană.

"Lucruri inventate de voi, presa, le inventaţi cum vreţi voi. Nu avem chef să faceţi ce vreţi voi, doar show-ul vostru. El e acolo, stă bine, nu inventaţi lucruri doar ca să vindeţi voi presa. El s-a dus acolo stă bine, joacă. Lăsaţi-l să se adapteze, să stea pe acolo, ce vreţi să facă?", a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

 

Ianis Hagi nu se regăseşte la Genk şi îşi pregăteşte plecarea din Belgia, după doar şase luni de la transferul său din Liga I.

Site-ul voetbal24.be anunţă că Ianis Hagi nu intră în planurile lui Hannes Wolf pentru partea a doua a sezonului, iar acum mijlocaşul de 21 de ani este în căutarea unei noi echipe. La începutul acestei săptămâni, Genk a jucat 120 de minute în optimile Cupei Belgiei, la Antwerp, unde a pierdut la loviturile de departajare, însă Ianis Hagi n-a evoluat niciun minut.

Astfel, jurnaliştii belgieni scriu că fiul lui Gheorghe Hagi este foarte aproape de a pleca de la Genk în pauza de iarnă. "Poate pleca de la Genk în următoarea perioadă de transferuri. Nu primeşte prea des şansa de a juca" , scrie pe site-ul voetbal24.be.

S-a aflat prima posibilă destinaţie pentru Ianis Hagi

Întrebat dacă este interesat de transferul decarului de la echipa naţională, Victor Piţurcă nu a spus "nu", dar a subliniat că Ianis Hagi poate juca pentru o singură echipă în România. Şi aceea este echipa tatălui său, Viitorul, la care s-a întors şi după experienţa avută în Italia, la Fiorentina.

"Craiova e interesată de orice jucător valoros, dar Ianis Hagi are echipă aici în România unde să joace, aşa că e mai puţin probabil să vină la noi. Nu are public ca la Craiova, dar tăticul lui e patron acolo şi e mai bine pentru el", a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare