Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a negociat transferul lui Ianis, la Barcelona: "S-au întâlnit acolo!" Anunţ uriaş: "Ar putea să joace chiar titular"

Gică Hagi a negociat transferul lui Ianis, la Barcelona: "S-au întâlnit acolo!" Anunţ uriaş: "Ar putea să joace chiar titular"

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Hagi este tot mai aproape să se despartă de Viitorul, la mai puţin de un an şi jumătate după revenirea de la Fiorentina, anunţă fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir susţine că Gică Hagi şi fiul său au avut, marţi, o întâlnire importantă la Barcelona.

 

Dumitru Dragomir a asistat, marţi, la meciul dintre FC Barcelona şi Manchester United (4-0), din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. La revenirea în ţară, fostul şef al LPF a oferit noi detalii despre situaţia lui Ianis Hagi, care a mers şi el la Barcelona, dar cu alte scopuri.

"Ei au venit ieri (n.r. - Gică Hagi, Ianis Hagi şi George Ogăraru) . Ei au venit până acolo şi s-au întors imediat, numai Gică Popescu a rămas. Nu ştiu nimic (n.r. - despre transfer). Şi dacă aş şti ceva, nu aş putea spune, pentru că vă daţi seama că i-aş deranja foarte tare pe ei.

Întrebaţi-i pe ei. A fost şi Ogăraru cu ei şi au plecat ca să vină repede. Deci s-au întâlnit cu cineva acolo", a anunţat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: "Ianis poate fi titular la Manchester United"

"Oracolul din Bălceşti" este convins că mijlocaşul ofensiv, pe care îl consideră cel mai bun jucător al campionatului României, poate să facă, la doar 20 de ani, pasul într-un campionat de top.

"După cum am văzut eu, de exemplu mijlocul terenului lui Manchester United, fac pariu pe cât vreţi că Ianis Hagi ar putea să joace chiar la Manchester. Titular, nu aşa, rezervă. Pentru că a prins şi forţă în picioare acum.

Arătaţi-mi cinci în lume care lovesc mingea şi cu stângul şi cu dreptul ca Ianis! Acum e mai bun decât Man. Anul trecut nu era mai bun.

Oriunde se duce, va juca, o să vedeţi. Are inteligenţă bună de joc, acum are şi capacitate mare de efort. Ştie jocul bine, a învăţat. Gică Hagi, să ştiţi, pregăteşte extraordinar tactic echipa, pentru că a fost mare fotbalist, ştie ce să le ceară. Multă lume nu înţelege ce le spune Hagi", a adăugat Dragomir.

Sâmbătă, contra Craiovei, Ianis Hagi şi-a trecut în cont al nouălea gol în această ediţie a Ligii 1 şi al 11-lea, în toate competiţiile, în 33 de apariţii în acest sezon. La 20 de ani, Ianis este evaluat la 3,5 milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare