Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a primit o ofertă din Ligue 1 pentru Radu Boboc. Câţi bani oferă francezii

Gică Hagi a primit o ofertă din Ligue 1 pentru Radu Boboc. Câţi bani oferă francezii

Farul

Comentarii

Gică Hagi a primit o ofertă din Ligue 1 pentru unul dintre cei mai buni jucători de la Farul, dar suma propusă de francezi nu-l tentează prea mult.

Farul a primit o ofertă din Ligue 1 pentru Radu Boboc, unul dintre jucătorii importanţi din lotul echipei lui Gică Hagi. Sum propusă de francezi este însă sub pretenţiile lui Gică Hagi, astfel că sunt şanse mici ca transferul să se facă. Cel puţin în aceste condiţii.

Gică Hagi a primit o ofertă din Ligue 1 pentru Radu Boboc. Cât oferă francezii

Radu Boboc este unul dintre cei mai buni tineri jucători din Liga 1. În vârstă de 22 de ani, Boboc joacă fundaş dreapta, dar poate evolua şi în centrul apărării. Este internaţional român de tineret şi va participa alături de naţionala olimpică la jocurile de la Tokyo 2021.

Calităţile arătate de Radu Boboc l-au făcut un jucător interesant atât pentru echipele importante din Liga 1, cât şi pentru unele cluburi din străinătate.

Potrivit ziare.com, unul dintre cluburile care-l doresc este din Franţa, din Ligue 1. Oficialii acestei echipe ar fi făcut şi o ofertă de 800.000 de euro, dar suma nu-l încântă atât de mult pe Gică Hagi. Mai ales că, odată cu fuziunea Viitorul-Farul, ”Regele” vrea să construiască o echipă foarte puternică la malul Mării.

Gică Hagi ar fi evitat astfel să dea un răspuns clar, deoarece este convins că poate obţine mai mulţi bani în schimbul lui Radu Boboc. Mai ales că fundaşul în vârstă de 22 de ani va fi prezent la Jocurile Olimpice, unde ar putea fi remarcat şi de alte echipe din străinătate.

În vara trecută, Radu Boboc a fost dori de FCSB şi Universitatea Craiova

În vara trecută, Universitatea Craiova a făcut o ofertă pentru a-i transfera la pachet pe Radu Boboc şi pe Virgil Ghiţă. Oltenii ar fi vrut să plătească două milioane de euro pentru cei doi, în timp ce Gică Hagi îşi dorea doar 1,5 milioane de euro pentru Virgil Ghiţă. Drept urmare, cluburile nu s-au înţeles să transferul a picat.

Aceeşi soartă au avut şi negocierile cu FCSB. Gigi Becali ar fi vrut, de asemenea, să-i transfere pe Boboc şi pe Ghiţă, însă Gică Hagi n-a fost de acord cu suma oferită de patronul FCSB. S-a zvonit atunci că Becali ar fi vrut să plătească un milion de euro pentru fiecare dintre cei doi jucători.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare