Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a răbufnit după ce a auzit că se face stadion şi la Focşani

Gică Hagi a răbufnit după ce a auzit că se face stadion şi la Focşani

Superliga

Comentarii

Gică Hagi este nemulţumit de faptul că statul nu investeşte într-un nou stadion la Constanţa. Reacţia ”Regelui” vine după ce Liviu Dragnea a anunţat că Focşaniul are nevoie de o nouă arenă, deşi nu are echipă în primele două ligi.

Fotbalul românesc beneficiază de tot mai multe arene moderne, dar sunt multe cazuri în care sunt ridicate stadioane moderne în oraşe care nu nici măcar o reprezentantă în primele două divizii. Au fost astfel anunţat investiţii în stadioane noi construite în localităţi precum Alexandria, Focşani sau Turnu Măgurele.

Gică Hagi şi-ar dori şi el un stadion nou în Constanţa, pe care Viitorul să joace cel puţin meciurile importante. Cel mai mare fotbalist român este însă dezamăgit de reacţia autorităţilor, despre care spune că nu apreciază eforturile pe care el le-a făcut pentru fotbalul românesc:

”Vreau să câştig cu Iaşi, să iau trei puncte şi ţineţi-vă bine, că am doar 4500 de locuri. Se rupe stadionul. Poate şi la Constanţa se face stadion. Mai e ceva şi la vreo comună... să se facă vreun stadion frumos şi la Constanţa nu se poate sau nu e în plan. Oraşul e ”prea mic, neimportant”. S-a născut unul pe acolo care e mare fotbalist, o academie.... Ce să îi facem? A băgat el bani... Iubeşte prea mult fotbalul şi  băgat bani pe camp acolo. Nu am nici canalizare, acum vreau să o fac”, a declarat Gică Hagi după meciul cu Astra.

Până acum, au fost anunţat investiţii în stadioane noi în oraşe precum Alexandria, Turnu Măgurele, Târgovişte, Arad, Bacău sau Sibiu, la care se adaugă cele patru arene din Bucureşti - dedicate Campionatul European 2020. De asemenea, stadionul din Călăraşi va fi modernizat.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a inaugurat un bazin de înot în Focşani şi a anunţat că va fi construit şi un stadion modern: "Focşaniul are nevoie de un stadion. Şi nu este un caz singular, este un program de reabilitare şi modernizare a stadioanelor existente, unde va fi cazul vom vorbi despre stadioane noi şi, de asemenea, un program de realizare a câtorva sute de stadioane cu gazon artificial mici, medii şi mari, parte din programul nostru complex de dezvoltare a sportului de masă şi a celui de performanţă",

Afla mai multe despre: gica hagiliga 1viitorulstadionliviu dragnea 

viewscnt
Articole similare