Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a recunoscut negocierile cu Gigi Becali! FCSB insistă pentru Ianis Hagi: ”E o ofertă fantastică pentru România”

Gică Hagi a recunoscut negocierile cu Gigi Becali! FCSB insistă pentru Ianis Hagi: ”E o ofertă fantastică pentru România”

Farul Constanța

Comentarii

Gigi Becali nu a glumit atunci când a spus că-l vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Negocierile dintre roş-albaştri şi Viitorul au fost confirmate şi de Gică Hagi.

La conferinţa de prezentare a lui Gică Popescu în funcţia de preşedinte al clubului Viitorul, Gică Hagi a vorbit despre oferta senzaţională pe care Gigi Becali a făcut-o pentru Ianis Hagi.

Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis şi mie, deci la el e intenţia lui, oferta e foarte mare pentru România, e fantastică, părerea mea. Eu zic că Ianis în România a arătat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeană. În momentul de faţă eu ca manager, văzându-l şi lucrând cu el, cred că e momentul ideal pentru el să facă urmptorul pas, european”, a spus Gică Hagi.

Este însă greu de crezut că Ianis Hagi va ajunge la FCSB, din moment ce ”Regele” a declarat că îşi doreşte mai mult o echipă din campionatele puternice pentru Ianis.

Afla mai multe despre: ianis hagifcsbviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare