Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ameninţă cu instanţa. A depus plângere la FRF împotriva unui club din România

Gică Hagi ameninţă cu instanţa. A depus plângere la FRF împotriva unui club din România

Farul Constanța

Comentarii

Oficialii celor de la Viitorul Constanţa au depus o plângere la Federaţia Română de Fotbal, nemulţumimţi de faptul că s-a aprobat schimbarea de nume a celor de la ACS Energeticianul în Asociaţia Club Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Clubul de la malul mării a cerut, ieri, anularea deciziei Comitetului Executiv al FRF din 31 iulie, în care a fost aprobată schimbarea numelui echipei ACS Energeticianul, în Asociaţia Club Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În caz contrar, formaţia patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi este dispusă să-şi găsească dreptatea în instanţă. Informaţia a fost făcută publică de jurnalistul Narcis Daju, de la GorjNews.

În documentele oficiale făcute publice, Viitorul Constanţa reclamă faptul că echipa din liga secundă încalcă dreptul la proprietate intelectuală folosind marca "Viitorul", un brand deja consacrat pe plan naţional, cu 10 ani plini de performanţe la toate nivelurile fotbalului românesc. Cum Luceafărul Oradea s-a retras din Liga a ll-a înaintea începerii sezonului, locul său a fost preluat de ACS Energeticianul, care şi-a schimbat numele în ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu

În prima rundă din eşalonul secund, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a trecut, acasă, la Severin, cu 2-1, de Sportul Snagov.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare