Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi anunţă încă o plecare de la Viitorul: "Îl lăsăm să plece cum a venit, gratis!" Ce se întâmplă cu transferul lui Eric

Gică Hagi anunţă încă o plecare de la Viitorul: "Îl lăsăm să plece cum a venit, gratis!" Ce se întâmplă cu transferul lui Eric

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi a confirmat, joi, discuţiile cu mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira, a cărui revenire la Viitorul este doar o chestiune de timp, şi a oferit detalii şi despre alte transferuri.

Pe lângă Srgian Luchin, care s-a despărţit în mod oficial de Viitorul, Gică Hagi a precizat că şi fundaşul Constantin Dima va pleca.

"Am fost mulţumiţi de Luchin, dar am optat pentru Ghiţă. Este mai tânăr şi a făcut progrese mari în ultimele luni. Constantin Dima vrea să plece şi el, să joace mai mult. Îl înţelegem şi îl lăsăm să plece cum a venit, gratis.

Tîrcoveanu este un transfer concret. Ne bucurăm că a venit la noi. Are o tehnică foarte bună. Mi-a plăcut mult, nu mă îndoiesc de calitatea sa. Abia aştept să îl văd la antrenamente.

Cu Eric încă nu este rezolvat nimic. Am vorbit cu el, aşteptăm să îşi rezolve rapid problemele, într-o zi, două, şi să vină să facă parte din nou din colectiv.

Au plecat doi fundaşi centrali. Trebuie să vină unul în locul lor, de preferat stângaci. Dacă vine Eric, în atac mai avem nevoie de un jucător. Sunt 3 jucători cu care discutăm, doi străini şi un român, şi sper să ajungă în cantonament în două, trei zile. De la mine nu veţi afla numele lor, ca de la Gigi”, a precizat Hagi.

 

Afla mai multe despre: hagierictransferuri 

viewscnt
Articole similare