Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, aproape de a bate palma! Trei milionari celebri, negocieri pentru a face din Viitorul o echipă de talie europeană. Era afacerea aşteptată de "Rege"

Gică Hagi, aproape de a bate palma! Trei milionari celebri, negocieri pentru a face din Viitorul o echipă de talie europeană. Era afacerea aşteptată de "Rege"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi încearcă deja de ani buni să ducă academia şi Viitorul la următorul nivel. "Regele" a anunţat că aşteaptă investitori alături de el la Ovidiu, iar fostul decar al naţionalei a fost aproape de un parteneriat puternic în fotbalul românesc. Trei milionari au fost aproape de a investi în proiectul din Ovidiu al lui Gică Hagi.

Trei milionari celebri din România au încercat să bată palma cu Gică Hagi, pentru a investi în ceea ce ei consideră "o altă firmă românescă de succes". Discuţiile au fost avansate, iar afacerea ar fi urmat să transforme Viitorul în proiectul puternic pe care şi-l doreşte şi Gică Hagi. Doar că pandemia le-a stricat planurile celor implicaţi. 

Trei milionari români au negociat cu Gică Hagi pentru Viitorul: "Erau avansate discuţiile, la alt nivel"

Trei afacerişti români, care sunt prezenţi în Top 300 cei mai bogaţi români, au purtat discuţii cu Gică Hagi, pentru a investi la malul mării în proiectul început de "Rege" în urmă cu mai bine de un deceniu. 

Gică Hagi a ajuns să discute cu acţionarul de la eMAG, Iulian Stanciu, şeful Mobexpert, Dan Şucu, şi conducătorul de la BitDefender, Florin Talpeş, şi a fost aproape de a-i convinge să vină alături de el la Viitorul. Doar că afacerea a picat, după ce pandemia a afectat serios economia, conform Capital.ro

"A fost o perspectivă. O discuţie largă pe care am avut-o cu Iulian Stanciu de la eMAG şi Florin Talpeş de la BitDefender, dar a venit pandemia şi lucrurile s-au deteriorat. Lucrurile s-au deteriorat, s-au schimbat destul de mult din cauza pandemiei. În clipa de faţă nu mai există nimic. Erau destul de avansate toate discuţiile. Erau la nivel înalt”, a explicat Dan Şucu pentru sursa citată. 

Întrucât Gică Hagi reprezintă un brand, cei trei afacerişti au văzut o oportunitatea de veni alături de el la Viitorul: "Eram toţi trei. Era o chestiune şi de un minim patriotism economic. Eram trei firme de oarecare succes material din România care voiam să ajutăm o alta firmă româneacă de succes să facă un pas suplimentar.

Hagi este un simbol uşor de identificat în toată lumea. Dacă am fi putut să ajutăm, ne-ar fi plăcut ca noi o firmă românească să ajutăm o altă firmă românească. Cam aşa era gândită numai că din punctul nostru de vedere nu a ieşit în totalitate", a mai spus Şucu.

Ce face Gică Hagi după ce a renunţat să mai antreneze Viitorul

"Regele" se ocupă doar de partea tehnică la Viitorul şi l-a lăsat pe preşedintele Gică Popescu să aibă ultimul cuvânt în privinţa primei echipe. Marea dorinţă a lui Gică Hagi, în ultimii ani, a fost de a aduce alături de el investitori puternici, care să-i ofere un buget mai mare pentru academia şi pentru echipa din Liga 1. 

În tot acest timp, Gică Hagi ia în calcul şi varianta unei plecări în străinătate, lăsând Viitorul, în acest caz, în mâinile lui Gică Popescu. Legendarul fotbalist aşteaptă o ofertă din străinătate pentru a prelua banca unei echipe. 

Afla mai multe despre: gica hagimilionari romaniviitorulinvestitiedan sucuiulian stanciuflorin talpesbani viitorulinvestitii viitorulgica hagi viitorul 

viewscnt
Articole similare