Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, aproape de un nou transfer de senzaţie! Două cluburi din Spania sunt interesate de un star de la Viitorul

Gică Hagi, aproape de un nou transfer de senzaţie! Două cluburi din Spania sunt interesate de un star de la Viitorul galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa produce fotbalişti de clasă în fiecare an, care ajung ulterior să plece pe bani buni de la echipă lui Gică Hagi. Fosta campioană a României are un nou produs de export, dar nu este vorba despre un fotbalist produs de academia lui Hagi.

Rivaldinho poate călca pe urmele tatălui său, marele Rivaldo, care a jucat pentru Deportivo La Coruna şi Barcelona. AS notează că de starul lui Viitorul sunt interesate două echipe din Segunda Division, al doilea eşalon fotbalistic din Spania. 

Chiar dacă a mai jucat pentru Boavista, Dinamo sau Levski Sofia, Rivaldinho s-a simţit cel mai bine la Constanţa şi are parte de cel mai bun sezon din carieră în acest moment. Atacantul brazilian în vârstă de 25 de ani a marcat în actuala stagiune nouă goluri în 23 de meciuri pentru Viitorul. 

Rivaldinho, următorul transfer de senzaţie de la Viitorul. Interes uriaş pentru brazilian 

Interesul pentru Rivaldinho nu se opreşte doar la cele două echipe din Segunda Division, care nu au fost menţionate de jurnaliştii de la AS. Cotidianul spaniol scrie totodată şi despre un interes din India şi Arabia Saudită pentru fiul lui Rivaldo. Fostul Balon de Aur a venit de mai multe ori la Ovidiu pentru a urmări meciurile Viitorului şi a se întâlni cu Gică Hagi. 

Cotat la 800.000 de euro, Rivaldinho are în palmares două trofee cu Viitorul Constanţa, ambele obţinue în sezonul trecut, atunci când Viitorul a câştigat Cupa şi Supercupa României. 

Afla mai multe despre: rivaldinhoviitorultransfer 

viewscnt
Articole similare