Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi are un mesaj clar pentru Burleanu, Lupescu, dar şi oficialii Guvernului României: "Vă spun eu, ne este frică!"

Gică Hagi are un mesaj clar pentru Burleanu, Lupescu, dar şi oficialii Guvernului României: "Vă spun eu, ne este frică!"

Farul Constanța

Comentarii

Considerat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, campioana României, a transmis un mesaj clar celor care guvernează fotbalul românesc, dar şi autorităţilor Executivului.

"Preşedintele care va conduce fotbalul românesc trebuie să fie conştient că îl aşteaptă o muncă grea, titanică! Asta dacă vrea să muncească. Noi, de jos, am ajuns foarte jos! Mai puţine terenuri, mai puţine stadioane, mai puţini jucători. Totul e mai puţin în ţara asta! Toată lumea se dezvoltă, numai noi ne reducem! Sunt lucrurile evidente. Când alţii au dormit, eu am muncit! Şi n-am primit un leu de la nimeni!", spune Hagi.

Acesta a mai declarat: "Am un mesaj foarte clar şi vă spun că statul român are obligaţia să investească şi să formeze sportivi care să lupte pentru România! Noi pentru asta muncim aici! Muncim să concurăm şi să facem bine României. Lumea o să spună că ce contează ce zice subsemnatul... Din când în când, mai vine şi el şi vorbeşte. Statul are obligaţia să creeze următoarea generaţie a României".

Hagi s-a referit şi la problemele pe care le mai are Gică Popescu chiar dacă a fost eliberat din penitenciar în urmă cu 2 ani şi 4 luni:  "Gică Popescu trebuie să ştie unde poate să muncească! Pentru că el, după atâta vreme, nu ştie ce are voie să facă. Până să vrea ceva, trebuie să poată! Eu îl aştept oricând aici şi-mi face plăcere să lucrăm împreună pentru că suntem puternici şi buni. Şi facem asta de 40 de ani. Nu mă duc la agricultură sau la energie. Mă duc cu el la sport! Ştim ce înseamnă presiunea. El e mai dotat pe partea administrativă, eu rămân pe tehnic"

Afla mai multe despre: gica hagiburleanulupescupopescumesajalegeriscandalviitorul 

viewscnt
Articole similare