Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, categoric: ”Doar Viitorul Constanţa face asta în România!” Ce spune despre derby-ul contra lui Dan Petrescu

Gică Hagi, categoric: ”Doar Viitorul Constanţa face asta în România!” Ce spune despre derby-ul contra lui Dan Petrescu

Farul Constanța

Comentarii

Înainte de derby-ul cu CFR Cluj. antrenorul şi patronul Viitorului, Gheorghe Hagi a explicat cum stau lucrurile în privinţa stabilităţii în fotbalul românesc.

Hagi revine pe bancă pentru meciul derby cu CFR Cluj. La fel şi prietenul său, Dan Petrescu: ”Mă bucur când sunt pe bancă, îmi place să fiu pe bancă. Viitorul e singurul club din România care de patru ani şi ceva are acelaşi antrenor. Când un om stă atâta timp înseamnă că şi-a pus amprenta şi când el lipseşte de acolo e ca şi cum a jucat Hagi 18 ani la echipa naţională şi când a plecat de la echipa naţională a lăsat un gol.” a subliniat Hagi. ”Revin pe bancă şi atât. Restul nu are rost” a mai spus Gică Hagi.

Despre partida cu CFR Cluj, tehnicianul constănţenilor a explicat: ”Meci acasă, meci mare, cu o echipă foarte bună, cu o echipă europeană, din toate punctele de vedere, nu doar aşa cum am spus la alte meciuri, ei sunt în Europa. O echipă care a demonstrat că e foarte bună, cu un antrenor experimentat şi cu ambiţia să câştige fiecare meci. Noi încercăm să fim noi, să ne luăm cele 3 puncte.Ar fi 3 puncte importante pentru noi, în lupta noastră de a intra în play-off. Nu-mi doresc foarte multe ocazii, îmi doresc să câştigăm, să luăm cele 3 puncte şi să marcăm, pentru că, cu siguranţă, dacă vrei să câştigi, trebuie să marchezi.  Va fi greu cu CFR, dar am încredere că echipa poate să facă, pentru că suntem o echipă care marcăm în acest an foarte mult” a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi,  

viewscnt
Articole similare