Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, criteriul numărul unu după care îşi selectează ofertele : „De asta le-a refuzat pe toate până acum”

Gică Hagi, criteriul numărul unu după care îşi selectează ofertele : „De asta le-a refuzat pe toate până acum”

Superliga

Comentarii

Cristian Bivolaru, directul general al formaţiei FC Viitorul, a dezvăluit că Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, doar că „regele” are un criteriu foarte important de selecţie.

Conform celor spuse de Bivolaru, Hagi (56 de ani) nu doreşte să preia o echipă în cursul desfăşurării unui campionat. „Regele” doreşte un proiect pe care să-l pornească de la început.

Eu ştiu de cel puţin două oferte. Una a ajuns la mine toamna trecută, dar au mai fost şi altele cu siguranţă, cărora Gică nu le-a dat curs pentru că îşi doreşte un proiect pe care să-l pornească de la început, nu vrea să preia o echipă în cursul desfăşurării unui campionat. Sunt convins că vor mai exista oferte, sper ca oferta ideală să vină la momentul potrivit şi pentru el”, a declarat Bivolaru la PRO X.
Una dintre echipele care l-ar avea pe Gică Hagi pe listă este Olympique de Marseille, unde „principalul” din acte, Andre Villas-Boas, este suspendat. Hagi le-a mai antrenat pe Bursaspor, Galatasaray în două rânduri, Poli Timişoara şi FCSB.

Cum se implică Gică Hagi la FC Viitorul. Ce a spus Popescu

Viitorul se „descurcă” singură în Liga I. Gică Hagi a lăsat-o pe formaţia sa anul trecut. Formaţia nu stă prea bineă în clasament, echipa fiind pe locul 10m cu 25 de puncte, la egalitate cu Dinamo. La finalul meciului pierdut de Viitorul în faţa celor de la Voluntari, scor 0-1, Popescu a fost întrebat despre Gică Hagi, despre viitorul său la clubul constănţean şi despre faptul dacă patronul celor de la Viitorul va pleca în Franţa.

Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel.", a declarat Gică Popescu.

  • 1 titlu are în CV Hagi, alături de FC Viitorul, în anul 2019. De asemenea, „regele” a cucerit, alături de clubul său, şi Supercupa în 2020.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare