Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ”dă cu pumnul în masă”: ”Multinaţionalele să dea 1% din cifra de afaceri. PUNCT. Fac bani în România!”. VIDEO

Gică Hagi ”dă cu pumnul în masă”: ”Multinaţionalele să dea 1% din cifra de afaceri. PUNCT. Fac bani în România!”. VIDEO

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a avut din nou un discurs-manifest, în care a cerut, de urgenţă, implicarea multinaţionalelor în sportul românesc, deoarece îşi câştigă banii în acestă ţară şi au obligaţia morală de a întoarce ”gestul”.

Marţi după-amiază, cu ocazia conferinţei de presă premergătoare partidei cu Rapid, de miercuri, 20 decembrie, ora 20:30, din etapa 21-a din Superligă, managerul tehnic al Farului, Gică Hagi, a avut din nou un apel către multinaţionale să vină alături de sportul românesc, în special de fotbal.

Se mai aude ”strigătul” lui Gică Hagi?

”Regele” este de părere că fotbalul românesc a rămas mult în spate, deoarece finanţarea este una insuficientă dezvoltării performanţei.

Pentru a trece la următorul nivel, fotbalul românesc are nevoie de sprijinul multinaţionalelor, unde se rulează cele mai mari sume de bani.

La performanţă vorbim altceva, la echipa mare. Acolo e vorba de 1% din cifra de afaceri a multinaţionalelor. Nu a zis-o oricine. A zis-o Hagi. Şi-a zis-o bine. 1% din cifra de afaceri. Acolo sunt banii.

Multinaţionalele să vină în sport. La noi în ţară fac bani. E o facilitate, nimic altceva. Un punct care se schimbă în legea aia, care nu e schimbată din 90. E 0,00000%, dacă vrea. Nu! Obligatoriu!

Investeşte, că tu faci bani la noi în ţară. Din cifra de afaceri. E deductibilă. Publicitate, că la performanţă se creează publicitate. Nu poţi să dai 100-200.000 de euro, trebuie să dai 1-2.000.000 de euro, în funcţie de brandul pe care îl ai.

Şi acolo e un concurs, care e mai bun, care are performanţe, care e mai bine organizat. În funcţie de, îţi faci partener. Cum fac cei de afară. Nu e nimic nou. Nu vrem. Ne facem că nu înţelegem. Atât. Dacă nu se fac, nu avem cum să urcăm.

Totul se ascunde. Se vorbeşte ce interese avem, ce ne place. Nu ce trebuie să facem pentru România. Ce trebuie să spunem pentru România. Ce e bine pentru România”, a declarat Gică Hagi.

VIDEO: Apelul lui Gică Hagi, către multinaţionale

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare