Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi dă lovitura! Obţine o sumă frumoasă de bani în schimbul unui jucător adus liber de contract. Nu a mai făcut deplasarea în Antalya

Gică Hagi dă lovitura! Obţine o sumă frumoasă de bani în schimbul unui jucător adus liber de contract. Nu a mai făcut deplasarea în Antalya

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a deplasat 27 de jucători în cantonamentul din Antalya, chiar dacă la vizita medicală au fost prezinţi 30. Trei dintre ei au rămas acasă din motive diverse.

Dacă brazilianul Eric de Oliveira a rămas acasă din cauza kilogramelor în plus, iar Andreas Calcan nu mai este dorit de pe litoral, cel de-al treilea jucător rămas la Constanţa îi poate aduce în visteria clubului o sumă considerabilă de bani.

Francezul Lyes Houri, titular de drept în garnitura "Regelui", tratează la această oră transferul în Ungaria, acolo unde este dorit de MOL Fehervar, formaţia la care evoluează deja românul Adrian Rus. S-a mai vorbit despre interesul unei formaţii din Statelor Unite ale Americii, însă Houri a preferat să rămână în Europa.

Anunţul a fost făcut indirect de către constănţeni, care s-au limitat doar în a anunţa că jucătorul "se află în tratative cu altă echipă" şi de aceea nu a făcut deplasarea în Antalya. De asemenea, colegul său de club, olandezul Bradley de Nooijer, a lăsat de înţeles că Houri va pleca, după ce a postat un mesaj pe Instagram, ataşând o poză cu tehnicul mijlocaş, dar şi cu mesajul: "O să îmi fie dor de tine, fratele meu!"

Lyes Houri pleacă la MOL Fehervar

Suma pe care Viitorul Constanţa o va obţine se situează între 600.000 şi 1 milion de euro. Indiferent cât va fi suma finală, Gică Hagi realizează o nouă afacere profitabilă, ţinând cont că a venit liber de contract.

Fostul junior al celor de la Valenciennes şi Bastia a sosit în România, la Viitorul, în vara anului 2018, după o experienţă eşuată la formaţia din Ligue 2, RC Lens. În tot acest timp, Lyes Houri a evoluat în 58 de meciuri în toate competiţiile, în care a marcat cinci goluri şi a pasat decisiv de opt ori.

  • Cota de piaţă a fotbalistului francez, conform Transfermarkt, deste de 1 milion de euro.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare