Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi: "Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc"

Gică Hagi: "Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc"

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi nu exclude o revenire într-un viitor apropiat pe banca Viitorului, dar cel mai mult îşi doreşte parteneri care pot susţine un club cu pretenţii europene.

Prezent într-o emisiune difizată la gsp.ro, patronul clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, a explicat decizia care a şocat lumea fotbalului, aceea de a se retrage de pe banca tehnică e formaţiei pe care acum 10 ani a înfiinţat-o pornind de la zero, formaţie cu care a promovat în Liga 1 şi cu care a câştigat titlul de campioană a României.

Gheorghe Hagi: "Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero şi în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele.Trebuia să ies de pe bancă şi să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun. Dacă nu vom creşte, eu n-o să mai fiu pe bancă! Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el şi eu îmi văd de ale mele.

Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acţionar! Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acţiunile! Îmi doresc să se facă ceva pentru că unde sunt mai mulţi puterea creşte şi aşa o să devenim mai buni şi mai puternici. Putem să ne dezvoltăm pe termen mediu şi lung, nu de azi pe mâine. Dacă nu, echipa va rămâne cu bugetele pe care le avem, cât timp vom putea. Peste tot e criză!

Vreau parteneri serioşi şi puternici ca mine şi să susţinem acest club, această Academie care produce pentru România. Vreau să fac acest lucru cu mare drag şi să ajungem şi în Europa. Noi n-am avut niciodată un buget european. Au fost limite inadmisibile pentru Europa. Nu poţi să joci cu salariu de 5.000 de euro în Europa! Trebuie să te duci la alt nivel, gen CFR. Sau din ţări vecine pe care putem să le folosim ca exemplu."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare