Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, despre gestul lui Dan Petrescu de a pleca la vestiare fără să-l salute: ”D-asta am plecat şi eu. Nu am mai stat pe teren”

Gică Hagi, despre gestul lui Dan Petrescu de a pleca la vestiare fără să-l salute: ”D-asta am plecat şi eu. Nu am mai stat pe teren”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Adrian Mazilu, în minutul 54, după o pasă decisivă primită de la Tudor Băluţă.

Gică Hagi, după meciul cu CFR: ”Nu am vorbit cu Dan Petrescu”

La finalul partidei, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost protagonistul unui gest controversat. A refuzat să meargă şi dea mâna cu Gică Hagi, gesticulând nervos într-un sens în care dezaproba ceva, şi s-a îndreptat către vestiare.

La flash-interviuri, Dan Petrescu a recunoscut că era foarte supărat pe faptul că jucătorii Farului au fragmentat foarte mult jocul în prelungiri şi nu s-a putut juca prea mult, ceea ce i-a dezavantajat echipa.

”Fuga” lui Dan Petrescu a fost observată de prietenul Gică Hagi. ”Regele” l-a căutat din priviri pe ”Bursuc” pentru a-l saluta, aşa cum fac toţi antrenorii după meciuri, însă tehnicianul campioanei nu a fost de găsit.

N-am vorbit cu el. Am vrut să mă duc să-l salut, dar n-am vorbit. D-asta am plecat şi eu, nu am mai stat pe teren. Am vrut să-l salut, cum fac cu toţi antrenorii după meci. Nu l-am văzut, aşa că m-am dus la vestiar”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după meci.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa rămâne pe primul loc în Superligă, cu 42 de puncte, în timp ce CFR Cluj se menţine pe doi, cu 38 de puncte, cel puţin provizoriu.

Poate pierdeo poziţie, duminică seară, dacă FCSB nu pierde partida din deplasare cu Rapid.

VIDEO: Rezumat Farul - CFR Cluj 1-0

Afla mai multe despre: gica hagidan petrescu 

viewscnt
Articole similare