Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi despre noua perlă a Viitorului, Louis Munteanu: ”E un pic Faraon”. Regele şi-a închiriat o lojă pe Anfield !

Gică Hagi despre noua perlă a Viitorului, Louis Munteanu: ”E un pic Faraon”. Regele şi-a închiriat o lojă pe Anfield !

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a XV-a a Ligii I.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte, cel puţinâ până la meciul CFR Cluj - Academica Clinceni de sâmbătă. Clujenii au 27 de puncte şi ocupă locul 2, iar CSU Craiova este pe 3, cu 24 de puncte. Chindia rămâne pe locul 11, cu 16 puncte.

La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat fericit de victoria echipei sale: ”Erau importante cele trei puncte, iar victoria e frumoasă. E bine pentru noi şi e bine că am câştigat în faţa unei echipe periculoase, care joacă fotbal. Sunt fericit şi cred că punctele sunt foarte importante, mai ales că suntem acolo sus. Prima repriză a fost bună şi ştiam că cei de la Chindia este o echipă omogenă. Atât ei cât şi Academica fac probleme tuturor echipelor”

Tehnicianul Viitorului l-a lăudat pe internaţionalul de tineret Boboc, marcatorul celui de-al doilea gol al Viitorului: ”Orice jucător ca să devină mai bun trebuie să aibă şansa să joace. Boboc o face bine, şi stânga, şi dreapta, are ambele picioare, vine din mijlocaş la juniori. La echipa mare l-am pus fundaş dreapta şi din ce în ce joacă mai binea spus Hagi.

Şi tânărul Louis Munteanu, care a marcat primul său gol în Liga 1 i-a atras privirile lui Gică: ”Louis Munteanu a meritat acest lucru. Nu mai avea ce să facă pe acolo,era un pic faraon acolo la juniori şi a trebuit să-l aduc la echipa mare, să simtă, să vadă fotbalul mai puternic, mai bun, care să-l facă pe el să devină mai bun. Are execuţii bune, este un nouar clasic. Suntem mulţumiţi că avem tineri care dau randament. Ganea e 99, Munteanu 2002...Avem Rivaldinho, a venit şi Zoua, avem concurenţă. Chiar dacă am avut jucători accidentaţi am avut mereu alternative, iar când or să vină toţi ne va fi şi mai bine. Rivaldinho ne lipseşte mult, arată fantastic şi ne ajută enorm. De când nu a jucat, am suferit foarte mult. Sper să revină rapid şi să fie sănătos”

Hagi Senior merge pe Anfield să-l vadă pe Hagi Junior: ”Ne-am luat acolo o lojă şi o să vedem dacă merg, că la mine e mai greu. Sperăm ca într-o bună zi să ajungem şi noi acolo, în acel mediu care arată atât de frumos. Dacă Ianis şi joacă, cu atât mai bine!”

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare