Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi despre transferul lui Ianis la FCSB: ”Şi-l doresc toţi. Când pleacă la Europene o să fie în altă parte”

Gică Hagi despre transferul lui Ianis la FCSB: ”Şi-l doresc toţi. Când pleacă la Europene o să fie în altă parte”

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a discutat în conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCSB despre situaţia fiului său, Ianis Hagi

Ianis este un nume la mare căutare. Inclusiv patronul FCSB-ului, George Becali a confirmat că ar fi interesat să-l transfere pe Hagi Jr. la echipa sa: ”Dacă ar vrea să îl lase la Steaua îi bag clauză să joace meci de meci, că doar nu îşi lasă Hagi copilul fără să fie sigur. Dacă ar pleca acum de la Viitorul nu ar lua pe el mai mut de 3-4 milioane, dacă ajunge la Steaua 40-50 o să iau dacă îl vând. La Viitorul e prea valoros, nu are cu cine să joace" a declarat finanţatorul vicecampioanei pentru PRO X.

În conferinţa de presă de astăzi, Gheorghe Hagi a vorbit despre interesul echipelor de afară, dar şi al FCSB-ului pentru fiul său: ”Altă întrebare, altă întrebare. Discutăm cu toată lumea, îi ascultăm şi vom lua decizia la momenutl oportun. Cea mai bună ofertă pentru Ianis, în primul rând, şi pentru club. V-am zis că există interes din mai multe părţi şi unele mai concrete, altele mai puţin. există interes, e cel mai în formă jucător din campiont în momentul de faţă. Hai să zicem poate cel mai bun şi atunci e normal să vină tot ce se petrece în jurul lui şi în jurul clubului.Nu are rost să intru în astea. Ştiu că vouă vă place, dar nu. El este curtat, aşa cumn e curtat în România de la cele mai bune echipe, şi-l doresc toţi, de afară îl doresc şi asta e un lucru bun. Cred că şi el se simte bine, şi noi ne simţim, este bine pentru noi, dar nu are cu munca pe care trebuie să o facem noi. Transferurile vor veni, dar vor veni în sfârşitul lui mai. Mai, iunie...Eu sper ca Ianis, când pleacă la Europene, să fie în altă parte. Da, asta e dorinţa mea. Pentru că la Europene aşa cum am plecat eu la Italia 90, când am fost plecat înainte de Mondial şi am fost foarte liniştit. Aşa şi el, să fie liniştit, să gândească la. Dorinţă! Nu? De la dorinţă la aia, mai rămâne, aşa că nu îl mai daţi direct făcut pentru că niciodată nu e sută lşa sută: Suntem la fotbal şi nicoodată nu suntem sută la sută. Sunt nişte gânduri ale mele, gândesc cu voce tare şi vi le spun dumneavostră, ca să ştiţi şi voi că... cu toate că sunt speculaţii şi vor fi în continuare, dar vă dau anumite gânduri să vedeţi cum gândesc eu” a declarat antrenorul Viitorului Constanţa.

Căpitanul Viitorului a jucat în acest sezon 2807 minute, a marcat 10 goluri şi a reuşit alte 6 pase decisive. Prin participarea sa la jocul echipei constănţene, Hagi Jr. are un procent spectaculos în dreptul reuşitelor sale. La 46% din golurile marcate de Viitorul Constanţa, Ianis Hagi are un rol determinant!

Afla mai multe despre: ianis hagifcsb 

viewscnt
Articole similare