Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi după meci: ”Le-am făcut cadouri mari şi asta ne-a costat!” De ce îşi felicită totuşi jucătorii

Gică Hagi după meci: ”Le-am făcut cadouri mari şi asta ne-a costat!” De ce îşi felicită totuşi jucătorii

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Gheorghe Hagi a dat vina pe greşelile individuale comise de jucătorii săi pentru înfrângerea suferită în meciul cu Dinamo.

"Am spus că o să iasă un meci frumos. Din păcate, noi mai avem şi zile în care facem greşeli individuale, mari cadouri şi asta ne-a costat. Eu zic că şi noi şi ei am început bine, ambele echipe stăteau bine. Am avut şi noi ocaziile noastre, în minutul 1 am avut cu poarta goală, dar ăsta e fotbalul. Important e ca am revenit şi că la sfârşit am terminat cum trebuie. Am pus presiune, nu am cedat, chiar dacă au intrat jucători foarte, foarte tineri. Trebuia să egalăm, ei au scos mingea de pe linia porţii. Pot să îi felicit pe jucătorii mei pentru ultimele 30 de minute, în celelalte s-au făcut anumite greşeli individuale. Dacă nu erau, puteam să sperăm la altceva, dar ăsta e fotbalul. Înfrângerile vin şi ele, contează adversarul, stadionul, presiunea. Putem scoate multe lucruri pozitive în seara asta, vom analiza şi mergem înainte", a declarat Hagi, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XIV-a a Ligii I. Dinamoviştii au condus cu 3-0, dar au "tremurat" în final pentru cele trei puncte.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare