Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după prima victorie din Liga 1: ”Eu sunt managerul. Antrenorul este cel care a câştigat meciul!” De ce n-a executat Ianis penalty-ul

Gică Hagi, după prima victorie din Liga 1: ”Eu sunt managerul. Antrenorul este cel care a câştigat meciul!” De ce n-a executat Ianis penalty-ul

Superliga

Comentarii

Viitorul a obţinut prima victorie din noul sezon al Ligii 1, 2-0 cu FC Voluntari. Suspendat pentru acest meci, Gică Hagi spune că victoria este meritul jucătorilor şi al antrenorilor care au stat pe bancă.

Viitorul a învins cu 2-0 pe FC Voluntari, meci în care Gică Hagi a fost suspendat după eliminarea din etapa trecută. Cazul încă nu s-a judecat, dar, cu toate acestea, Hagi n-a avut voie la vestiare. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că succesul este meritul celor care au fost pe teren:

”Eu sunt managerul, antrenorul principal a fost pe bancă, a dus echipa la victorie. Meritul este al echipei, al jucătorilor, al antrenorilor. A fost o surpriză pentru mine, pentru că înainte de meci n-am ştiut... mi s-a zis că n-am voie la vestiar, eu n-am ştiut. A fost un şoc peste care echipa a trecut.  Ritmul a fost destul de lent, dar am fost concentraţi, cu răbdare, am circulat mingea, cât am putut s-o facem [...] Important este că ne-am căpătat încrederea”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Patronul Viitorului a comentat şi evoluţiile lui Drăguş şi Ciobanu, jucători care au fost rezerve, dar care au intrat în repriza a doua şi au schimbat cursul jocului: ”Şi Drăguş, şi Ciobanu au jucat bine. Drăguş e... mă bucur foarte mult că tot ce zice se împlineşte. Mă bucur pentru el. Probabil că pentru el a fost un şoc că n-a fost în primul ”11”, dar i-am zis că mă bazez pe el în repriza a doua. Este un jucător de '99, care a jucat multe meciuri şi la antrenamente nu l-am simţit aşa proaspăt. Dar a intrat în repriza a doua şi a făcut-o foarte bine”, a mai spus Hagi.

Viitorul a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Vînă, în condiţiile care în care Ianis Hagi era jucătorul care bătea penalty-urile. Gică Hagi spune că aşa s-au înţeles jucătorii pe teren: ”Ei au decis cine bate penalty-ul, eu n-am avut nicio treabă”.

Afla mai multe despre: gica hagiliga 1fc voluntariviitorul 

viewscnt
Articole similare