Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după succesul de la Botoşani: ”E un an greu, noi suferim mereu”. Ce spune despre deplasarea de la Iaşi

Gică Hagi, după succesul de la Botoşani: ”E un an greu, noi suferim mereu”. Ce spune despre deplasarea de la Iaşi

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XIII-a a Ligii I. La final, Gică Hagi a vorbit pentru Telekom Sport despre victoria obţinută în Moldova.

”Victoria noastră a venit pentru că jucătorii mei au jucat defensiv mai bine decât cu Sepsi. Strategia noastră a fost una bună, am făcut presiune, am pus stăpânire pe centrul terenului şi nu le-am dat prea mult spaţiu să gândească. A venit apoi şi golul, un moment de inspiraţie al lui Drăguş şi al lui Voduţ.

Pe Drăguş l-am schimbat pentru că era obosit.  Iniţial am vrut să-l schimb pe Ianis.

Avem meci de Cupă, apoi mergem la Călăraşi, trebuie să fim pregătiţi. Să vedem cu cine jucăm, ce echipă facem, tratăm meciurile astea două împreună. Am nevoie de jucători proaspeţi, chiar dacă Iaşiul e într-un moment mai dificil, sunt convins că Flavius Stoican îi va monta bine pe băieţii săi.

Eu sunt bucuros că putem da jucători mulţi la echipele naţionale. Nu sunt implicat mai mult de-atât, e mai bine să nu vorbesc. E un an greu, avem de suferit. Noi întotdeauna am suferit, pentru că avem mulţi tineri, schimbăm loturi, echipe. Suferim în fiecare an. Trebuie să construim totul cu răbdare, dar ne păstrăm mentalitatea” a declarat tehnicianul Viitorului la microfonul Telekom Sport.

Cu această victorie, Viitorul urcă momentan pe podium cu 22 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă locul 8 cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare