Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi e nemulţumit de arbitraj la primul meci din Liga I: „Mai bine tac” Ce fază nu i-a convenit

Gică Hagi e nemulţumit de arbitraj la primul meci din Liga I: „Mai bine tac” Ce fază nu i-a convenit

Superliga

Comentarii

Meciul dintre UTA Arad şi Farul Constanţa din prima etapă a Ligii I s-a terminat

Hagi a remizat în deplasare, dar nu a fost supărat la finalul partidei. „Regele” s-a speriat la faza lui Dănuleasa, dar recunoaşte că adversarul joacă mai bine acasă.

„Aşa cum a decurs meciul i-am felicitat. Câteodată mai trebuie să şi lupţi. Am întâlnit un adversar care ţine mult de minge şi joacă bine acasă. Am jucători noi, dacă rămâneam în 11 aveam şansa noastră. E un punct bun.

M-am speriat la faza lui Dănuleasa, a avut ghinion săracul. Prima repriză a fost penalty clar la Laria, dacă nici ăla nu a fost.. dar mai bine tac. Pe Dassaut nu sunt supărat că a luat roşu. Oricum e bine că s-a terminat 0-0.

Lumea se desparte, noi ne-am unit. Viitorul cu Farul”

E doar începutul. Nici o echipă nu e la potenţial maxim. Am jucători talentaţi, care se cunosc între ei acum. O să revină şi cei de la Olimpiadă.

Lumea se desparte, noi ne-am unit. O singură iubire la Constanţa. Palmaresul? E luat totul de noi. Farul are cea mai bună Academia acum”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei. 

VIDEO UTA Arad - Farul Constanţa 0-0. Remiză albă pe Francisc Neuman + Dănuleasa a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare