Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi: ”Echipa mea trebuie să joace fotbalul pe care îl vreau eu!” A anunţat deja un posibil transfer pentru stagiunea viitoare

Gică Hagi: ”Echipa mea trebuie să joace fotbalul pe care îl vreau eu!” A anunţat deja un posibil transfer pentru stagiunea viitoare

Farul Constanța

Comentarii

FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a opta a play-out-ului Ligii I.

În ciuda faptului că pe stadionul din Voluntari s-a jucat un fotbal destul de bun, cele două formaţii, probabil cele mai puternice din playout în acest moment, nu au reuşit să şi marcheze.

FC Voluntari şi Viitorul s-au anulat reciproc, într-un meci care a oferit un spectacol de calitate, dar a fost lipsit de sare şi piper.

”Meci greu, echilibrat. Am jucat bine, am dominat, cred că puteam pleca acasă cu cele trei puncte. Am jucat totuşi cu o echipă în formă. Eu vreau ca echipa mea să joace fotbalul pe care îl vreau. Trăiesc în maniera mea meciurile, aşa am fost şi ca jucător şi acum ca antrenor. Voluntari e o echipă foarte bună care şi-a făcut un lot foarte bun” a mărturisit Gică Hagi, după meci.

”Nu mă interesează lupta la titlu. Doar mă uit la meciuri, pe mine mă interesează playout. Suspansul face bine fotbalului românesc, nimic nu e jucat” a spus Hagi cu privire la lupta pentru titlu în Liga 1.

Valentin Cojocaru, portarul care a apărat poarta Voluntariului în meciul cu Viitorul, este de fapt jucătorul constănţenilor. El a anunţat că există posibilitatea reală să revină la echipa lui Gică Hagi: ”El trebuie să îşi facă treaba foarte bine unde e, să concureze cu toţi ceilalţi, pentru că e unul dintre cei mai talentaţi portari din ţară, complet. Am spus-o şi când era la noi. El trebuie să fie conectat întotdeauna, să se pregătească foarte bine, pentru că e foarte bun ca portar.a explicat Gică Hagi după meci.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare