Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, extrem de supărat: "Cea mai slabă repriză pe care am făcut-o! Relaxaţi!". Ce a spus despre Cosmin Matei

Gică Hagi, extrem de supărat: "Cea mai slabă repriză pe care am făcut-o! Relaxaţi!". Ce a spus despre Cosmin Matei

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) a reacţionat la finalul partidei pierdute de Viitorul fără drept de apel, 0-3 cu Sepsi la Constanţa, iar "Regele" a spus că a fost cea mai slabă repriză făcută de elevii săi. Managerul Viitorului i-a certat pe jucători pentru că au fost lipsiţi de concentrare şi a spus că play-out-ul n-ar trebui întrerupt.

Carnat, în minutul 8 şi 31, dar şi Ştefnănescu în minutul 16, au marcat golurile victoriei lui Sepsi contra Viitorului. Hagi consideră că jucătorii săi s-au relaxat pentru echipa e lider în play-out şi n-are emoţii la retrogradare şi a spus că ştia în ce mod va juca Sepsi la Ovidiu.

"În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare, iar jucătorii noştri, văzând acest lucru, au venit şi momente în care unii dintre ei s-au accidentat. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o.

Relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci, le-am zis că adversarul este foarte agresiv, facem presiune, îl ştiam, pressing în jumătatea noastră, ştiam acest lucru şi le-am spus. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult m,ai agresivi, mult mai bine ca noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei.

Lucrurile sunt simple. trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi. Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni? Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă? sau două luni? Vrem să jucăm fotbal. Trebuie să jucăm."
, a spus Gică Hagi.

"Regele" a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Matei, cel care a fost izolat după ce a ieşit într-un club şi nu a purtat mască. "Nu a fot exclus, a fost izolat. A greşit. Vom vedea, vom analiza, noi nu le facem la televizor lucrurl acesta, a fost doar exclus pentru că nu putea sa mai stea cu noi, să aibe contact cu noi", a mai declarat Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare