Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi i-a entuziasmat din nou pe fanii lui Galatasaray. Ce declaraţii a făcut în presa din Turcia

Gică Hagi i-a entuziasmat din nou pe fanii lui Galatasaray. Ce declaraţii a făcut în presa din Turcia

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că s-a simţit excelent în Turcia şi speră că va reveni într-o zi la Galatasaray.

Gică Hagi a fost cel mai valoros jucător străin care a evoluat vreodată în campionatul Turciei şi a fost unul dintre cei care au influenţat serios fotbalul de acolo. ”Regele” este considerat o legendă a lui Galatasaray, unde a petrecut ultima parte a carierei sale, din 1996 până în 2001.

Într-un interviu pentru Agenţia Anadolu, Gică Hagi spune că performanţele excelente pe care le-a reuşit cu Galatasaray au venit ca urmare a faptului că s-a simţit în Turcia ca acasă. ”Regele” le-a transmis turcilor că şi-ar dori să revină într-o zi la Galatasaray.

”Ne simţim foarte bine în Turcia. Cred că acest lucru s-a reflectat în jocurile bune pe care le-am făcut. Am jucat bine pentru că m-am simţit bine. Ca să fiu sincer, îmi lipsesc zilele petrecute acolo. Perioada pe care am petrecut-o la Galatasaray a fost fantastică, ne-am simţit foarte bine acolo şi poatre într-o zi ne vom întoarce”, a declarat Gică Hagi pentru Agenţia Anadolu.

Gică Hagi a şi antrenat-o în două rânduri pe Galatasaray: martie 2004-mai 2005 şi octombrie 2010-martie 2011. A reuşit să şi câştige o Cupă a Turciei, în 2005.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare