Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi i-a găsit înlocuitor lui Lyes Houri! FC Viitorul, transfer la care nu se aştepta nimeni: "De mic îmi doream să joc aici"

Gică Hagi i-a găsit înlocuitor lui Lyes Houri! FC Viitorul, transfer la care nu se aştepta nimeni: "De mic îmi doream să joc aici"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, miercuri, transferul mijlocaşului Cosmin Bîrnoi, care a semnat pe doi ani şi jumătate.

"FC Viitorul a realizat astăzi al doilea transfer din acest an. Mijlocaşul Cosmin Bîrnoi a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani şi 6 luni cu formaţia noastră şi s-a alăturat deja lotului în cantonamentul din Antalya.

În vârstă de 22 de ani, Cosmin Bîrnoi evoluează ca fundaş sau mijlocaş stânga şi în carieră a mai jucat pentru Politehnica Timişoara şi Politehnica Iaşi.

La sosirea în Antalya, Cosmin Bîrnoi a oferit şi primele declaraţii pentru site-ul clubului", se precizează în comunicat.

Gică Hagi i-a găsit înlocuitor lui Lyes Houri

Bîrnoi, în vârstă de 22 de ani, îi ia astfel locul mijlocaşului francez Lyes Houri, transferat la MOL Fehervar, pentru 600.000 de euro.

"În primul rând, această echipă frumoasă, creată de domnul Hagi, mai am şi prieteni aici, pe care i-am sunat înainte să vin şi mi-au spus că aceasta ar fi cea mai bună alegere. Chiar de mic mă gândeam la echipa lui Hagi, aici poţi învăţa foarte mult fotbal. Vreau să joc cât mai multe meciuri şi să o fac cât mai bine la noua mea echipă. 

Afla mai multe despre: birnoi 

viewscnt
Articole similare