Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, idolul copilăriei lui Florentin Petre. Cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi: "Vă jur că asta am făcut, de emoţie!"

Gică Hagi, idolul copilăriei lui Florentin Petre. Cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi: "Vă jur că asta am făcut, de emoţie!"

Fotbal intern

Comentarii

Florentin Petre a mărturisit în cadrul emisiunii Top Interviuri că Gheorghe Hagi a fost, este şi va fi idolul său, rememorând apoi prima întâlnire cu cel mai bun fotbalist din istoria României.

Întrebat de către moderatorul emisiunii, Alexandru Săbău, dacă a avut idoli în copilărie, Florentin Petre a replicat: "Da, da! Este al nostru, este regele nostru, a fost idolul meu şi va rămâne pe viaţă".

Apoi, fostul optar din Ştefan cel Mare a rememorat prima întâlnire cu Gheorghe Hagi.

"A fost cel mai frumos moment al carierei mele de jucător. În momentul când l-am văzut. Ştiam că e acolo, dar nu mă aşteptam să-mi apară în faţă în momentul ala, eram pe holul de la Săftica. Când mi-a apărut Gică în faţă, au început să-mi tremure picioarele şi i-am zis prima dată <<sărut mâna>>. Jur, de emoţie, de momentul acela, m-a surprins atât de tare încât <<sărut mâna>> i-am zis. M-a luat de gât, a simţit că am emoţii şi mi-am revenit, a început să vorbească cu mine, cum e Gică, un băiat extraordinar", a mai spus Florentin Petre.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare