Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în culmea fericirii după succesul cu Iaşi şi după super golul lui Ianis: ”Avem o echipă frumoasă talentată”

Gică Hagi, în culmea fericirii după succesul cu Iaşi şi după super golul lui Ianis: ”Avem o echipă frumoasă talentată”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că victoria cu CSM Poli Iaşi este extrem de importantă. Viitorul s-a impus cu 2-0, în deplasare şi s-a apropiat la două puncte de podium. Primele trei clasate au însă un meci mai puţin disputat.

Viitorul a reuşit a doua victorie consecutivă şi reintră în calcule pentru locurile care duc în cupele europene. Gică Hagi spune că era obligatoriu să câştige la Iaşi, o echipă despre care spune că joacă un fotbal foarte bun. De asemenea, a ţinut să sublinieze din nou tinereţea lotului de care dispune.

”Trebuia să câştigăm, am venit să câştigaăm. Aveam nevoie de cele trei puncte şi sunt fericit că le-am luat în urma unui joc foarte bun, contra uneie echipe care joacă fotbal. Suntem singurii care i-am bătut în acest an de trei ori. Şi cu goluri multe marcate. Înseamnă că jucăm un fotbal bun. (n.r. întrebat despre golul lui Ianis) Avem o echipă frumoasă, talentată. Generatia noastra cea mai bună, '97, '98, '99. Chiar dacă unul a plecat, altul a plecat şi a revenit. Dar arătăm bine. La un moment dat, aveam trei jucători de '99 în teren”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulliga 1csm poli iasi 

viewscnt
Articole similare