Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în extaz, după ce echipa lui s-a impus în faţa Rapidului! ”Numai noi cred că i-am pus într-o asemenea dificultate!”

Gică Hagi, în extaz, după ce echipa lui s-a impus în faţa Rapidului! ”Numai noi cred că i-am pus într-o asemenea dificultate!”

Farul

Comentarii

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seară, după meciul Farul – FC Rapid, scor 2-0, că acesta a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale echipei sale şi că jucătorii constănţeni au dominat în totalitate.

Farul Constanţa a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1. Din minutul 76, FC Rapid a jucat în zece oameni, Hlistei accidentându-se într-un moment în care toate schimbările oaspeţilor erau făcute. Jucătorul a fost scos pe braţe de pe teren. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria tehnicianului Momcilo Vukotic, care a antrenat Farul în 2006.

După partidă, Hagi a fost mulţumit şi a scos în evidenţă că elevii săi au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din campionat. 

”Numai noi cred că i-am pus pe Rapid într-o asemenea dificultate!”

”Un meci mare, un meci foarte bun făcut de noi. Jucătorii au alergat foarte mult, n-am mai văzut de mult timp ca echipa mea să joace aşa de bine. Sunt mulţumit de toţi cum au interpretat jocul, stăm bine, mă bucur pentru ei. Adversarul a fost foarte bun, numai noi cred că i-am pus pe Rapid într-o asemenea dificultate până acum. Acum o să revină şi jucătorii noştri accidentaţi, stăm bine.

O să întâlnim echipe puternice în continuare, dar şi noi suntem puternici! Noi am jucat cu toate echipele, niciodată nu cred că am fost sub adversar. Noi trebuie să controlăm jocul, să impunem ritmul. Astăzi, am avut în totalitate controlul jocului, asta mă bucură. Farul nu este o echipă mică, ne dorim să fim sus, dar noi suntem într-un proces de construcţie. În timp, vrem să formăm o echipă care să fie puternică timp de mulţi ani”, a spus Hagi, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 37 de puncte (17 jocuri) şi de Farul – 29 de puncte. FC Rapid se află pe locul 6, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: farul-hagi-rapid 

viewscnt
Articole similare