Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în faţa unei alegeri imposibile. Real Madrid sau FC Barcelona? Pentru cine a optat ”sufleteşte”

Gică Hagi, în faţa unei alegeri imposibile. Real Madrid sau FC Barcelona? Pentru cine a optat ”sufleteşte”

Real Madrid

Comentarii

Gică Hagi a vorbit la Telekom Sport despre perioadele în care a evoluat pentru giganţii, Real Madrid şi FC Barcelona. ”Regele” nu s-a putut desprinde sentimental de vreuna din aceste două echipe.

În 1990, Gică Hagi semna cu Real Madrid. Era cel mai mare transfer din fotbalul românesc şi momentul în care, un fotbalist român, ajungea la cel mai important club al lumii. Timp de două sezoane, Hagi a jucat în 64 de meciuri şi a marcat de 16 ori. Real Madrid a ratat la mustaţă un titlu la Tenerife, iar Hagi a ratat în acelaşi timp prelungirea unui acord iminent.

Gică Hagi, în faţa unei alegeri imposibile. Real Madrid sau FC Barcelona? 

De la Madrid, ”Regele” s-a transferat la Brescia, acolo unde a impresionat teribil. Remarcat de legendaru Johann Cruyff, Gică Hagi a fost răscumparat pentru fotbalul spaniol şi a semnat în 1994 cu FC Barcelona. Este unul dintre puţinii fotbalişti ai lumii care a evoluat pentru cei doi giganţi ai fotbalului spaniol şi mondial. Pentru gruparea blaugrana, Hagi a marcat de 7 ori în 36 de partide.

La Telekom Sport, Gică Hagi şi-a amintit că a marcat pentru ambele formaţii de la mijlocul terenului, dar a recunoscut că nu se poate despărţi sentimental, în favoarea uneia sau a alteia.

”Corazon partido, zic spaniolii, inima e împărţită, n-ai cum, deşi unii spun că sunt cu Realul, sunt cu amândouă. Pentru că la amândouă am jucat doi ani, la amândouă am dat un gol de la jumătatea terenului, am vrut să împart totul la amândouă, să nu mă uite. Am dat un gol, am jucat 2 ani la fiecare, bineînţeles că le iubesc, le respect şi sunt în inima mea amândouă cluburile. Eu n-am cum să pierd, orice s-ar întâmpla, e bine! Alţii pierd că au jucat la un singur club, câteodată mai pierzi” a declarat ”Regele” în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Gică Hagi a cucerit câte o Supercupă a Spaniei cu fiecare dintre cele două rivale. În 1990 cu Real Madrid ţi în 1994 cu FC Barcelona. În 1994, Hagi a terminat pe locul 4 în topul Balonului de Aur.

Afla mai multe despre: real madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare