Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, îngrijorat de situaţia fiului său: "Şi-a pierdut un an şi jumătate din carieră"

Gică Hagi, îngrijorat de situaţia fiului său: "Şi-a pierdut un an şi jumătate din carieră"

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi va părăsi Fiorentina în această iarnă, anunţul fiind făcut chiar de tatăl său. Gică Hagi regretă ca l-a transferat pe fiul său la gruparea toscană, spunând că tânărul mijlocaş şi-a pierdut un an şi jumătate din carieră.

"Căutăm o soluţie. Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa. El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani.

Când nu joci dispari de pe piaţă. El a muncit, dar nu i s-a dat şansa. E obligatoriu să meargă oriunde, doar să joace fotbal! Am discutat cu Fiorentina şi trebuie găsită o soluţie. 

Directorul sportiv de la Fiorentina a fost de acord că ceva trebuie făcut. În vară a fost printre cei mai buni din amicale, în primii şase ca note în La Gazzetta dello Sport. Situaţia lui e foarte delicată acum, a pierdut ritmul, intensitatea. Îmi pare rău, dar asta e" - a spus Gică Hagi în Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagifiorentinaviitorul 

viewscnt
Articole similare