Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi îşi apără foştii elevi. "Daţi-le timp să se adapteze. Acolo comandă antrenorul, nu bla, bla, bla..."

Gică Hagi îşi apără foştii elevi. "Daţi-le timp să se adapteze. Acolo comandă antrenorul, nu bla, bla, bla..."

Farul Constanța

Comentarii

La conferinţa de presă de după partida câştigată cu FC Voluntari (4-0), Gică Hagi a ţinut să-şi apere foştii elevi, în special pe Răzvan Marin şi Ianis Hagi, cei care nu au chiar cele mai aşteptate prestaţii la echipele lor de club, Ajax Amsterdam, respectiv Genk.

Presa din Olanda a luat la ochi prestaţiile mai puţin reuşite ale mijlocaşului român, Răzvan Marin, iar veştile au ajuns şi în ţară. În schimb, Ianis Hagi încă nu şi-a câştigat statutul de titular în garnitura belgienilor de la Genk, chiar dacă are deja un gol şi o pasă de gol, în campionat. Faptul că nu mai "vioarele întâi" a născut multe controverse în spaţiul public românesc, fapt ce l-a scos din sărite pe Gheorghe Hagi. Liderul "Generaţiei de Aur" a ţinut să-şi apere foştii elevi şi să îndemne pe toată lumea la "răbdare", fiind convins că cei doi vor confirma aşteptările cluburilor la care evoluază

"Avem un jucător care joacă la Ajax titular, care face lucrurile şi vorbim de ce zice un Gigel sau Ionel. În loc să ţinem cu jucătorii noştri, în loc să ne bucurăm de ei, că sunt la Ajax, la Genk.  O să vină şi rândul lor. Au jucat şi titulari. Răzvan Marin are 22 de ani şi este titular la Ajax. Când o să mai ajungă un fotbalist acolo? Şi noi criticăm, scriem negativ despre el. Ori vrem să distrugem tot ce e mai bun. În afară, competiţie e mare. Daţi-le timp să se adapteze. Acolo comandă antrenorul, nu bla bla bla, unul care vorbeşte. Care e plătit să vorbască şi are interesul lui să critice. Săracii copii. Ce e în mintea lui Răzvan când vede ce se întâmplă la el acasă", a spus Hagi.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...