Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îşi freacă mâinile de bucurie după golul încântător reuşit de Ianis: "Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo"

Gică Hagi îşi freacă mâinile de bucurie după golul încântător reuşit de Ianis: "Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă pentru fiul său, după victoria obţinută de Viitorul, sâmbătă seară, împotriva Universităţii Craiova, scor 2-1.

Ianis Hagi marcat un gol de la distanţă contra oltenilor şi s-a aflat, de asemenea, la originea fazei din care Viitorul a marcat golul decisiv al succesului de la Ovidiu. Evoluţia fiului său l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze la conferinţa de presă. "Regele" crede că Ianis îi poate călca pe urme lui Răzvan Marin, jucător format de Viitorul fiind transferat de Ajax de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro.

"Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo şi cred că ar face faţă. Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici, deci e inteligent şi are personalitate.

E Xavi de România, stilul de joc, am crezut în el şi i-am dat oportunitate", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinţei de presă.

Sâmbătă, Ianis Hagi şi-a trecut în cont al nouălea gol în această ediţie a Ligii 1 şi al 11-lea, în toate competiţiile, în 33 de apariţii în acest sezon. La 20 de ani, Ianis este evaluat la 3,5 milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare