Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îşi proclamă academia ”cea mai bună din toate timpurile”. Întrebat câte goluri va marca Farul cu Sepsi, a spus: ”Oi fi eu vizionar, dar nu în halul ăsta”

Gică Hagi îşi proclamă academia ”cea mai bună din toate timpurile”. Întrebat câte goluri va marca Farul cu Sepsi, a spus: ”Oi fi eu vizionar, dar nu în halul ăsta”

Farul Constanța

Comentarii

Înaintea duelului cu Sepsi, din Cupa României, Gică Hagi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă.

Farul o va înfrunta pe Sepsi, miercuri, în Cupa României. Va fi a doua oară când se duelează aceste formaţii în actuala stagiune, după întâlnirea din campionat. Atunci, constănţenii au reuşit să se impună la limită, 1-0, graţie golului marcat de Jefte în minutul 49.

Din nou covăsnenii sunt nevoiţi să facă vizita la Ovidiu, însă altă echipă îi va aştepta de această dată. Gică Hagi a dezvăluit că va folosi jucătorii ce nu au prea prins minute în actuala stagiune, majoritatea produşi chiar de academia Viitorul/Farul, numită cea mai bună din istorie de Hagi. În plus, când a fost întrebat cât va marca echipa sa cu Sepsi, ”Regele” a oferit un răspuns senzaţional.

Gică Hagi îşi proclamă academia ”cea mai bună din toate timpurile”

Un meci de cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun al cuvântului, care iese la joc. Noi încercăm, cu un meci de cupă, să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute. Anumite schimbări vor fi, încercăm să fie o oprounitate pentru fiecare, să arate că merită să fie în echipă.

(n.r. A fost un singur gol la ultimul meci cu Sepsi. Credeţi că vor fi mai multe acum?) Oi fi eu vizionar, dar nu chiar în halul ăsta. Farul, din vara anului 2021, a devenit cea mai bună academie din România. Avem celel mai multe tiluri câştigate ever. Aşa cred, nu le-am numărat, dar să facă cineva o statistică, să vedem. Avem cea mai bună academie din toate timpurile”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farulgică hagifarul sepsi 

viewscnt
Articole similare