Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a anagajat la Farul Constanţa după ce a lucrat la FCSB, Al Hilal sau CFR Cluj. Cum a fost pus pe liber de Nelu Varga

Gică Hagi l-a anagajat la Farul Constanţa după ce a lucrat la FCSB, Al Hilal sau CFR Cluj. Cum a fost pus pe liber de Nelu Varga

Farul Constanța

Comentarii

Medicul Radu Paligora, care a lucrat la echipe precum FCSB, Al Hilal sau CFR Cluj, va activa la Farul Constanţa, a anunţat clubul constănţean.

Medicul Radu Paligora, care a lucrat la FCSB, Al Hilal sau CFR Cluj, va activa la Farul Constanţa

În vârstă de 46 de ani, Radu Paligora este unul dintre cei mai renumiţi specialişti în domeniu, cu o experienţă vastă la cluburile de fotbal.

A mai activat la FCSB, în perioada 2004-2014, Al Hilal, între 2014-2015, Ludogoreţ Razgrad, între 2016-2018, Al Wasl între 2019-2020 şi CFR Cluj între ianuarie - august 2021.

El a fost pus pe liber în urmă cu câteva luni, atunci când Nelu Varga a luat decizia de a se despărţi, printre alţii, de antrenorul Marius Şumudică şi preşedintele Marian Copilu. 

Potrivit Fanatik, Nelu Varga l-a "sacrificat" şi pe medicul Radu Paligora, din cauza salariului pe care îl are acesta. Paligora încasează 7.000 de euro lunar la CFR Cluj, lucru pe care Varga n-a putut să-l accepte, având în vedere că încasările vor fi mult mai mici odată cu calificarea în Conference League şi a ales să-l dea afară pe doctor.

Afla mai multe despre: paligorafarul cinstantacfr cluj 

viewscnt
Articole similare