Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a dat afară, însă pentru FC Botoşani este tocmai bun. Valeriu Iftime a pregătit jucătorului un salariu consistent

Gică Hagi l-a dat afară, însă pentru FC Botoşani este tocmai bun. Valeriu Iftime a pregătit jucătorului un salariu consistent

Fotbal

Comentarii

Fostul mijlocaş al celor de la Viitorul Constanţa, Edjouma Malcom, se antrenează cu o altă echipă de Liga 1: FC Botoşani.

Jucătorul francez se află de câteva zile în Moldova, acolo unde se pregăteşte sub comanda lui Marius Croitoru. Fotbalistul a fost "ademenit" cu faptul că FC Botoşani va evolua în calificările Europa League, dar şi cu cu un salariu pe măsura C.V.-ului: 7.000 de euro.

Atât i-a oferit patronul Valeriu Iftime fotbalistului crescut la academiile celor de la Paris Saint-Germain şi Toulouse, şi care a debutat în Ligue 2 la Lorient. A ajuns la Viitorul Constanţa în iarna acestui an, însă nu a reuşit să impresioneze. A fost mai mult accidentat, iar atunci când a fost apt nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor lui Gică Hagi. În trei meciuri la Viitorul, Malcom a strâns 103 minute.

  • Cota de piaţa a francezului, conform Transfermarkt, este 200.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare