Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a ofertat pe rivalul pe post al lui Ianis Hagi la Rangers! Transferul plănuit la Farul. Fotbalistul l-a lăudat pe fiul "Regelui"

Gică Hagi l-a ofertat pe rivalul pe post al lui Ianis Hagi la Rangers! Transferul plănuit la Farul. Fotbalistul l-a lăudat pe fiul "Regelui"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a revenit pe banca tehnică şi a preluat-o pe Farul Constanţa, după ce clubul de tradiţie s-a unit cu Viitorul Constanţa. La începutul sezonului, conducerea clubului de la malul mării l-a ofertat pe rivalul pe post al lui Ianis Hagi de la Rangers, Greg Stewart (31 de ani).

Atacantul scoţian, care poate juca atât în centru, cât şi în bandă, a făcut parte din lotul lui Rangers, care a cucerit un titlu istoric, cu Steven Gerrard pe banca tehnică, la finalul sezonului trecut. Aflat la final de contract, vârful ar fi putut ajunge în Liga 1. 

Gică Hagi a vrut să-l aducă la Farul pe rivalul de pe post al lui Ianis Hagi

Experimentatul Greg Stewart are 351 de meciuri şi a marcat de 89 de ori, cât timp a jucat la echipe precum Dundee, Birmingham, Aberdeen sau Rangers, iar acum a început o nouă aventură. El a ales campionatul indian, în locul Ligii 1, şi a semnat cu Jamshedpur FC, 

Presa din India anunţă că scoţianul a avut două posibile destinaţii, la finalul celor doi ani cu Rangers. Una venită din partea lui Gică Hagi, la Farul Constanţa, şi a doua din partea actualei echipe. "Pentru mine, totul se întâmplă cu un motiv. Aceste lucruri se întâmplă în fotbal. Sunt în India acum, aşa a trebuit să se întâmple", a spus Greg Stewart pentru sursa citată. 

Greg Stewart l-a lăudat pe Ianis Hagi

“Este fantastic faptul că Ianis a semnat definitiv cu Rangers, am văzut cu toţii ce calităţi are. Este încă tânăr, iar mutarea într-un alt campionat poate cere timp pentru adaptare, dar el s-a integrat repede. 

Este concurent cu mine pentru postul de titular, dar la Rangers e bine să existe competiţie pe fiecare poziţie. Oricum, eu mă bucur că joacă la noi şi îi doresc să o facă mai bine decât până acum,” a declarat Greg Stewart pentru scoţieni, imediat după transferul lui Ianis Hagi la campioana din Scottish Premiership. 

În iulie, Farul Constanţa s-a întărit cu Jefté Betancor, iar atacantul spaniol este cel mai bun marcator din Liga 1, în acest moment, cu opt goluri. 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagifarul constantagreg stewart 

viewscnt
Articole similare