Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi mai dă o super lovitură! După Ianis, starul Viitorului e la un pas de mutarea carierei: ”Un vis pentru mine!”

Gică Hagi mai dă o super lovitură! După Ianis, starul Viitorului e la un pas de mutarea carierei: ”Un vis pentru mine!”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Brazilianul Rivaldinho ar putea ajunge în La Liga, susţine chiar tatăl său, legendarul Rivaldo. Atacantul Viitorului e urmărit de cluburi din Spania, care doresc să-l transfere din Liga 1.

Viitorul Constanţa produce fotbalişti de clasă în fiecare an, care ajung ulterior să plece pe bani buni de la echipă lui Gică Hagi. Fosta campioană a României are un nou produs de export, chiar daca nu este vorba despre un fotbalist produs de academia lui Hagi.

Spaniolii au anunţat interesul unor cluburi din Spania pentru Rivaldinho, unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului în actuala stagiune, iar tatăl său a comentat recent informaţia confirmând totodată faptul că fiul său este monitorizat de echipele din Peninsula Iberică. 

Rivaldinho în La Liga? Ce spune tatăl său, legendarul Rivaldo

MARCA notează în ediţia sa de joi chiar o declaraţie a fostului Balon de Aur, Rivaldo: ”Eu sper că va juca în La Liga, sper că se face. Este un vis pentru mine să-l văd jucând în campionatul spaniol. La 25 de ani, ar fi momentul potrivit pentru el să facă acest pas, care l-ar putea ajuta enorm în carieră” a concluzionat tatăl lui Rivaldinho, legendarul Rivaldo.

"Am şi paşaport spaniol. Am posibilitatea să joc pentru Spania sau Brazilia. Momentan, nu mă gândesc la asta. Am mult de muncă pentru a ajunge la acel nivel şi de a mă gândi la o convocare. Am nevoie să ies în evidenţă aici (n.r. - în Liga 1) şi să mă transfer într-un campionat din top 5 în lume", declara în urmă cu câteva luni şi Rivaldinho, pentru presa braziliană.

Fiul lui Rivaldo este cotat în prezent la 800 de mii de euro. El a marcat în actuala stagiune de 9 ori şi a oferit patru pase decivise coechipierilor săi.

Rivaldinho a mai jucat în cariera sa pentru Mogi Mirim, Boavista, Paysandu, Dinamo Bucureşti, Levski sofia şi Viitorul Constanţa. În Liga 1 el a marcat până acum 16 goluri în 65 de meciuri disputate în România. 

De serviciile sale s-ar fi arătat interesată în ultimele luni şi una dintre forţele campionaului brazilian de fotbal.

Afla mai multe despre: gică hagirivaldinhotransferuri viitorulrivaldinho transfergica hagi transferuri 

viewscnt
Articole similare