Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi mesaj clar pentru jucătorii săi: "La clubul ăsta nu mă daţi voi afară, eu vă dau pe voi!"

Gică Hagi mesaj clar pentru jucătorii săi: "La clubul ăsta nu mă daţi voi afară, eu vă dau pe voi!"

Farul Constanța

Comentarii

În 2017, Viitorul cu Gică Hagi antrenor şi patron a reuşit o performanţă unică şi-a reuşit să câştige titlul de campioană a României la 8 ani de la înfinţarea clubului şi la doar 5 ani de participări pe prima scenă, în Liga 1.

Hagi recunoaşte că la Academie el controlează totul şi că le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi în momentul în care a început noul sezon competiţional. "Le-am zis jucătorilor clar.

"La clubul ăsta nu mă daţi voi afară, eu vă dau pe voi!". Antrenorul era mentorul, era profesorul. Îl respectam şi ne era ruşine de el. Ce e antrenorul acum...E o realitate cruntă! Şi de aici pleacă multe. Antrenorul trebuie să fie privit ca afară, ca un manager. El conduce grupul şi are un obiectiv. Deasupra lui e conducerea, care poate să-l dea afară oricând. Dar îl lasă să lucreze cât îl are sub contract. Poate la alt club eram dat afară după startul slab de sezon. Un prieten al meu a fost dat afară după ce luase şi titlul, şi Supercupa. E normal să fie demis după trei etape? Nu-l luaţi numai pe Gigi drept exemplu, se întâmplă în multe locuri!", a declarat Hagi pentru Gazetă.

Afla mai multe despre: hagiviitorulmesajtitlucampionatantrenorpatron 

viewscnt
Articole similare