Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin: ”România e mult mai săracă fără el. Rămas bun, prietene!”

Gică Hagi, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin: ”România e mult mai săracă fără el. Rămas bun, prietene!”

Alte sporturi

Comentarii

Ivan Patzaichin s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Decesul său a cauzat un val de reacţii din lumea sportului românesc, cu Gică Hagi printre foştii sportivi care şi-au luat rămas bun de la fostul canoist.

Ivan Patzaichin s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani. Cvadrupul campion olimpic a pierdut lupta cu ciroza, după ce a fost internat trei luni la spitalul Elias. Odată cu decesul său, mai multe voci importante din lumea sportului i-au adus omagii.

Peintre acestea a fost şi Gică Hagi. ”Regele”, Nadia Comăneci şi Ivan Patzaichin reprezintă marile legende ale sportului românesc, iar antrenorul Farului recunoaşte asta. Pe pagina oficială de Facebook, Hagi şi-a luat rămas bun de la modelul şi prietenul său.

Gică Hagi, mesaj emoţionant după moartea lui Ivan Patzaichin

Din păcate, astăzi am primit o veste mult prea tristă. România e mai săracă fără Ivan Patzaichin. România a pierdut una din cele mai mari legende ale sportului, 'amiralul flotei româneşti' şi un om deosebit, pe care am avut onoarea şi bucuria să îl cunosc.

Ivan Patzaichin a fost şi va fi mereu un model de cum se construieşte succesul: dăruire, voinţă, profesionalism. Rămas bun, prietene!”, se arată în mesajul postat de Gică Hagi, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: gică hagiivan patzaichinmoarte patzaichin 

viewscnt
Articole similare