Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, negocieri cu unul dintre cei mai bogaţi români. Dan Şucu a făcut o ofertă de câteva milioane pentru a deveni acţionar al clubului

Gică Hagi, negocieri cu unul dintre cei mai bogaţi români. Dan Şucu a făcut o ofertă de câteva milioane pentru a deveni acţionar al clubuluigalerie foto

Superliga

Comentarii

Înainte să realizeze fuziunea Viitorului cu Farul Constanţa, Gică Hagi a purtat negocieri intense cu Dan Şucu, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri români. Discuţiile dintre cei doi au fost foarte avansate, dar au picat în ultimul moment.

Cu o avere estimată la 120-125 de milioane de euro, Dan Şucu este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Dan Şucu este cel care a dezolvatat brandul Mobexpert, pe care în timp l-a transformat într-unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România.

Gică Hagi, negocieri avansate cu Dan Şucu, unul dintre cei mai bogaţi români

În ultimii ani, Gică Hagi a insistat în mai multe rânduri pe ideea că îşi doreşte să vină la viitorul un partener de afaceri mult mai potent financiar, care să ducă echipa la următorul nivel. În toată această perioadă, ”Regele” a purtat negocieri cu mai mulţi oameni de afaceri din România, însă ele nu s-au încheiat cu succes.

Ultima astfel de discuţie a avut-o cu Dan Şucu, patronul Mobexpert. Potrivit ziare.com, Gică Hagi şi Dan Şucu au negociat intens chiar înainte a Viitorul să fuzioneze cu Farul, anunţ care a fost făcut luni, 21 iunie.

Discuţiile au ajuns într-un punct foarte avansat şi Dan Şucu ar fi fost dispus să achite câteva milioane de euro pentru a deveni acţionar la Viitorul. Însă negocierile au picat în momentul în care Gică Hagi a venit cu o condiţie pe care Dan Şucu nu a putut să o accepte.

Conform sursei citate, Gică Hagi i-a transmis lui milionarului român că nu şi-ar dori ca acesta să se implice în latura sportivă a echipei. Dan Şucu n-a fost însă de acord cu această condiţie şi negocierile cu Gică Hagi au picat.

Ulterior, Gică Hagi şi-a dus la bun sfârşit proiectul fuziunii cu Farul Constanţa şi acum speră că noul brand va fi mult mai atractiv pentru oamenii de afaceri bogaţi din România.

Dan Şucu a vrut şi în trecut să devină acţionar la Viitorul

Ideea lui Dan Şucu de a investi în fotbal nu este nouă. Milionarul român a vrut şi înainte de pandemie să cumpere acţiuni la Viitorul Constanţa şi au existat negocieri în acest sens. Atunci, Dan Şucu şi-ar fi dorit să investească la Viitorul alături de alţi doi milionari românia Iulian Stanciu (acţionar le eMAG) şi Florin Talpeş (acţionar la BitDefender).

Cei 3 milionari români erau atraşi de proiectul pe care Gică Hagi l-a dezvoltat la Viitorul, un club care în ultimii ani a generat profit, indiferent de rezultatele sportive pe care le-a avut. Însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap:

"Eram toţi trei. Era o chestiune şi de un minim patriotism economic. Eram trei firme de oarecare succes material din România care voiam să ajutăm o alta firmă româneacă de succes să facă un pas suplimentar.

Hagi este un simbol uşor de identificat în toată lumea. Dacă am fi putut să ajutăm, ne-ar fi plăcut ca noi o firmă românească să ajutăm o altă firmă românească. Cam aşa era gândită numai că din punctul nostru de vedere nu a ieşit în totalitate", a spus atunci Dan Şucu.

Totuşi, dragostea lui Dan Şucu pentru fotbal nu se opreşte aici. Unul dintre cei mai bogaţi români, Şucu vrea să înfiinţeze o academie de fotbal în Bucureşti, în Sectorul 1.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare