Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi nu a refuzat de fapt echipa naţională! Comunicatul emis de ”Rege”: ”Mi-am dorit, nu e aşa cum s-a speculat”

Gică Hagi nu a refuzat de fapt echipa naţională! Comunicatul emis de ”Rege”: ”Mi-am dorit, nu e aşa cum s-a speculat”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a emis un comunicat de presă prin care a clarificat ce a răspuns de fapt cu ofertei primite de la FRF pentru postul de selecţioner.

Primul candidat de pe lista FRF-ului pentru postul de selecţioner al României a fost Gică Hagi, însă antrenorul şi patronul Farului Constanţa nu şi-a putut da acordul de a veni pe banca echipei naţionale.

După ce s-a scris că ”Regele” a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu, fiind criticat că nu a vrut să dea curs porpunerii, Hagi a simţit nevoia să clarifice situaţia.

Tehnicianul Farului a emis un comunicat prin care a dezvăluit că ar fi dorit să accepte oferta FRF-ului, însă nu a putut, legal, din pricina faptului că este acţionar majortiar la o echipă din Liga 1.

Gică Hagi nu a refuzat de fapt echipa naţională

În urma numeroaselor speculaţii, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecţioner, doresc să transmit următoarele: 

- Am primit o ofertă din partea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal pentru postul de selecţioner al Naţionalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1, nu aşa cum s-a speculat că am refuzat!

Doresc succes echipei României şi noului selecţioner în atingerea obiectivelor! Cu prietenie, Gheorghe Hagi!”, se arată în mesajul transmis de ”Rege”.

După plecarea lui mirel Rădoi de pe banca României, Gică Hagi a fost identificat ca varianta ideală pentru post, însă acesta nu a fost dispus să renunţe la proiectul său de la Farul pentru echipa naţională.

"Îi mulţumesc că s-a gândit la mine. Am avut o discuţie la prânz, de două ore. La sfârşit mi-am menţinut punctul meu de vedere, în sensul că nu pot să fiu în altă parte să lucrez, pentru că sunt la un club şi sunt acţionar majoritar încă şi trebuie să rămân să lucrez în continuare la proiectul pe care îl am.

(n.r. - În momentul în care vei vinde clubul vei putea veni la echipa naţională?) Da. Nu clubul, de când voi vinde acţiunile. Să am cât mai mulţi parteneri şi după aceea se pot deschide lucrurile.

Din ce am vorbit noi, era pe patru ani. (n.r. - Ţi-a fost greu să refuzi?) Absolut, nu e uşor. Oricine cred că şi-ar dori să fie acolo”, spusese Hagi anterior, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare